Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

POMOĆ


Imate pitanja u vezi sa bioskopom Cineplexx? Ovde ćete pronaći odgovore na najčešća pitanja koja se odnose na registraciju i članstvo, kupovinu i rezervaciju ulaznica, naše kartice i cene.

Šta vam sve nudi ova internet prezentacija?

Jednostavan i brz pregled svih ponuda Cineplexx bioskopa. Osim toga nudimo repertoar bioskopa Cineplexx i mogućnost da vas podsetimo na početak prikazivanja pojedinog naslova (“Zapamti film“ kod svakog filma sa spiska „Uskoro“). Na ovoj internet stranici možete jednostavno pristupiti Porodičnom film klubu.

Šta znači Prijava? Gde se mogu registrovati?

Prijava se nalazi gore desno na internet stranici. Tu se možete registrovati kao član i nakon što vam pošaljemo potvrdu za uspešnu registraciju, možete se odmah prijaviti sa vašim korisničkim imenom i lozinkom. Registracija je potrebna ako želite iskoristiti pogodnosti kao što su online rezervacija ulaznica, davanje ocene i komentarisanje filmova, te učestvovanje u nagradnim konkursima. >> Do registracionog formulara!


Koje prednosti mi se nude kroz registraciju članstva?

Članska registracija je potrebna kako biste mogli rezervisati ulaznice. Nudimo vam besplatno članstvo s mnogim prednostima, među kojima su pravo učestvovanja u nagradnim konkursima, nedeljni pretplatni e-mail (newsletter) sa repertoarom bioskopa. Ukoliko želite da iskoristite i našu uslugu „Zapamti film“, pokazaće vam se vaš zabeleženi film u delu članstva „Moje filmske preporuke“ i dobićete e-mail koji će vas na vreme podsetiti na početak prikazivanja filma. Članovi koji ujedno poseduju Cineplexx bonus karticu, mogu je u pridodati u svoj nalog i imaju mogućnost kontrolisati stanje računa.


Kako mogu da promenim ili izbrišem lične podatke (telefonski broj, e-mail adresu)?

Prijavite se sa pristupnim podacima (e-mail i lozinka) kako biste mogli pristupiti svom ličnom odeljku članstva. U meniju „Moj Cineplexx“, u odeljku članstva možete sami upravljati svojim podacima. Ako više ne želite da budete član, u odeljku “Moj Cineplexx” možete i izbrisati vaš korisnički nalog.


Šta je pretplatni e-mail / posebni e-mail?

Kao članovi možete nedeljno dobijati besplatni pretplatni e-mail o repertoaru vašeg omiljenog bioskopa, kao i informacije o događajima i akcijama. Pretplatni e-mail možete naručiti preko „Moj Cineplexx“ u delu ,,članstva“ i isto tako ga možete i odjaviti. Prvobitno je potrebno da se prijavite u polju „Prijava“ sa e-mailom i lozinkom. Posebni e-mail se šalje isključivo za određene filmove ili događaje. Prijava i odjava ove usluge moguća je takođe pod opcijom „Moj Cineplexx“.


Kako mogu da saznam jesam li osvojio/la neki od Cineplexx poklona?

Dobitnici informaciju o poklonu dobijaju putem e-maila sa obaveštenjem o preuzimanju nagrade, dok će u posebnim slučajevima biti obavešteni putem telefonom. Nagrade se isključivo preuzimaju lično u bioskopu Cineplexx.

Za koji vremenski period se bioskopski repertoar prikazuje online?

Bioskopski repertoar se postavlja online između utorka popodne i srede popodne za kompletnu bioskopsku nedelju (od četvrtka do srede). Od tog trenutka je moguća online rezervacija i prodaja bioskopskih ulaznica na blagajni bioskopa.


Šta znače obeležja u boji ispred filmova u okviru bioskopskog programa?

Radi lakše online orijentacije posetilaca ispred vremenske najave početka prikazivanja filma u bioskopskom repertoaru prikazana je oznaka u boji, koja pokazuje da li je još moguća rezervacija ulaznica za željenu projekciju, ili je kupovina moguća samo na licu mesta u bioskopu. Ako dobijete poruku „Nije moguća rezervacija“, projekcija je pre datuma za koji želite rezervisati ulaznicu, ili je taj datum već prošao.


Da li mogu da dobijam bioskopski repertoar na email?

Bioskopski repertoar se nedeljno šalje svim članovima. Dostava je besplatna, a registracija je moguća putem menija članstva. Osim toga, direktno nakon prijave, članovima se na naslovnoj stranici prikazuje bioskopski repertoar. Ta usluga omogućava brži pristup podacima o filmu, kao i datumima početka prikazivanja.

Kako mogu on-line rezervisati ulaznice?

Online rezervacija ulaznica je moguća preko odeljka „Bioskop“ ili „Filmovi“. Uz pomoć filtera odredite svoj izbor i klikom na ikonicu bioskopske ulaznice bićete preusmereni u proces rezervacije vaših ulaznica.
Online kupovina dostupna je članovima koji poseduju Cineplexx bonus karticu. Više detalja na www.cineplexx.rs/clanstvo
U okviru procesu rezervacije neophodno je da odaberete željeni broj i poziciju sedišta i potvrdite rezerviciju karata. Napominjemo da za proces rezervacije morate biti prijavljeni.


Mogu li se ulaznice rezervisati preko e-maila?

Ne. Rezervacija nije moguća preko e-maila, jer je e-mail centralno usmeren i nije direktno prosleđen na Cineplexx rezervacije. Ulaznice možete rezervisati putem interneta ili telefonski preko telefonskog broja željenog bioskopa.


Kako mogu vratiti svoje ulaznice?

Vraćanje kupljenih bioskopskih ulaznica nije moguće! Samo rezervisane bioskopske ulaznice se mogu poništiti. Storniranje je moguće klikom na „Moje bioskopske ulaznice“ u odeljku članstva (prethodno se morate prijaviti). Ovde dolazite do pregleda rezervisanih bioskopskih ulaznica. Storniranje rezervacija je moguće ako kliknete na ikonu korpe u meniju. Sledeća mogućnost je da dobijete e-mail s potvrdom u kojoj je prikazan link za „Storniranje“. Nakon procesa rezervisanja ulaznica uvek dobijate ovakav e-mail, kao potvrdu o rezervaciji.


Kako mogu kupiti bioskopske ulaznice po povoljnijoj ceni?

Kupovina bioskopskih ulaznica po sniženoj ceni jedino je moguće direktno na blagajnama bioskopa, davanjem na uvid dokumenta sa kojim se ostvaruje popust (indeks, kartica Porodičnog Film Kluba itd.).


Šta da radim ukoliko online rezervacija ne funkcioniše?

U posebnim slučajevima može doći do tehničkih problema (preopterećenje sistema u vreme kada se učitava novi bioskopski repertoar). Ukoliko slučajno dođe do neželjenog prekida pre rezervacije ulaznica, molimo vas da proces rezervacije ponovite nakon 15 minuta. Ukoliko neželjeni prekid procesa nastane tek nakon rezervacije ulaznica i ne dobijete potvrdni e-mail o rezervaciji, molimo Vas da stupite u kontakt sa centralom bioskopa.


Zašto je maksimalan broj ulaznica ograničen na 6?

Na ovaj način želimo da izbegnemo da neko zloupotrebi mogućnost rezervacije, rezerviše celu salu i tako ostalim posetiocima oduzme mogućnost da rezervišu svoje mesto i pogledaju željeni film.


Gde mogu pronaći cene bioskopskih ulaznica?

Cene bioskopskih ulaznica možete videti na ovom linku.


Da li je moguće ostvariti popust na cenu?

Da. U bioskopu se cene razlikuju u zavisnosti od dana. Tokom nedelje student mogu ostvariti popust direktno na blagajni bioskopa, uz davanje na uvid studentskog indeksa. Članovi Porodičnog film kluba imaju pravo na sniženu cenu karte tokom cele nedelje, uz karticu kluba, dok njihovi pratioci imaju pravo na popust za projekcije pre 17 časova. Cene sa popustima su navedene u cenovniku bioskopa, koji je dostupan i online. Popusti se ne mogu primeniti na događaje sa posebnim cenama (premijere, koncerti, opere, baleti i posebni prenosi). .


Do kog uzrasta deca mogu ostvariti popust?

Uz ponudu Porodičnog filmskog kluba, popust nudimo deci do 14 godina.


Šta je Cineplexx bonus kartica i koje prednosti mi ona nudi?

Cineplexx bonus kartica je vrednosna kartica koja nudi popust na cenu bioskopskih ulaznica, te služi i kao kartica za skupljanje bodova. Dnevno je moguće kupiti najviše dve ulaznice sa Cineplexx bonus karticom. Karticom se može izvršiti bezgotovinsko plaćanje, kao i rezervacija bioskopskih ulaznica, koje se mogu podići na blagajnama do 10 minuta pre početka filma (inače vredi pravilo od 30 minuta). Cineplexx bonus kartica se može dobiti isključivo na blagajnama bioskopa tokom radnog vremena. Dodatne prednosti i listu bioskopa u kojima možete koristiti Cineplexx bonus karticu možete naći na našem sajtu u odeljku Cineplexx bonus kartica.


Koji je period važenja sredstva i bodova na mojoj Cineplexx bonus kartici?

Uplaćeni iznos na Cineplexx bonus kartici vredi 18 meseci od dana uplate. Nakon isteka 18 meseci, kartica prestaje da važi kao sredstvo plaćanja i preostali iznos sredstava se može prebaciti na jednu od Cineplexx poklon kartica ili reaktivirati kroz novu dopunu u roku od 5 godina.

Bonus bodovi na vašoj Cineplexx bonus kartici se mogu iskoristiti u periodu od 18 meseci od dana kad su skupljeni. Nakon isteka 18 meseci, bodovi se brišu sa kartice. Međutim, bodovi koji nisu stariji od 18 meseci ostaju na kartici i mogu se koristiti dok ne isteknu.

Sredstva (novac i bodovi) na kartici se ne mogu isplatiti ni vratiti u novcu, niti preneti na Cineplexx bonus karticu drugog korisnika.


Rok za personalizaciju Cineplexx bonus kartice

Korisnici Cineplexx bonus kartice, ukoliko žele da koriste svoju karticu, dužni su da obave personalizaciju kartice preko internet stranice www.cineplexx.rs ili na licu mesta u bioskopima Cineplexx preko postojećih tablet uređaja.


Zašto je kontingent kod rezervacija ulaznica ograničen na 2 ulaznice?

Cineplexx bonus kartica je program za naše stalne posetioce koji im pruža povoljniju cenu ulaznica i pogodnosti kao što su skraćeno vreme čekanja, podizanje ulaznica 10 minuta pre početka projekcije itd. Kartica međutim nije predviđena za neograničenu dnevnu upotrebu. Pogodnosti dnevno mogu koristiti najviše 2 osobe (vlasnik kartice i pratilac). Vlasnici Cineplexx bonus kartice pri online rezervaciji na našoj internet stranici imaju mogućnost rezervacije bez Cineplexx bonus kartice. Tom prilikom se nudi kontingent do 6 ulaznica uz napomenu da se shodno tome odričete i svih prednosti koje nudi Cineplexx bonus kartica, kao što su skraćen rok podizanja, snižene cene ulaznica itd.

Koje prednosti nudi Porodični film klub?

Sva deca mlađa od 14 godina mogu postati članovi Porodičnog film kluba i ići u bioskop po povoljnijoj cijeni. Kod svake posete bioskopu, članovima nudimo besplatne male kokice. U Cineplexx bioskopu moguće je organizovati rođendansku proslavu po posebnim uslovima. Porodični film klub će vam rado poslati e-mail o dečjim filmovima, kao i ostalim pogodnostima bioskopa. Dodatne informacije možete pronaći u rubrici Rođendani u bioskopu.


Kako se mogu prijaviti u Porodični film klub?

Direktno online na našoj vebstranici pod Registracija u Porodični film klub , ili uz pomoć formulara koji možete dobiti na blagajni bioskopa. Ispunjen formular predajete na bioskopskim blagajnama u bioskopu. Vašu Porodičnu film klub karticu ćete dobiti nakon obavljene registracije direktno na bioskopskoj blagajni.


Kako proslaviti rođendan u bioskopu?

Naš rođendanski paket uključuje jedan film iz repertoara. Rođendanski paket se može ostvariti u periodu od 7 dana pre i 7 dana posle rođendana. Slavljenik dobija gratis ulaznice, a sve dodatne informacije i cene možete pronaći na našoj veb stranici pod Rođendani u bioskopu.

Koje je radno vreme Cineplexx bioskopa?

Radno vreme bioskopa zavisi od početka prve projekcije. Ukratko, blagajne bioskpa se otvaraju pola sata pre prve projekcije filma, što znači tokom radne nedelje od 15.00 sati, a vikendom od 10.00 sati. Bioskopske blagajne su otvorene do 15 minuta nakon početka poslednje projekcije.


Gde mogu pronaći tačan plan sedišta u odabranim salama?

Pod rubrikom detaljne informacije o bioskopu ili direktno u odeljku bioskopskih ulaznica pod projekcijama.


Može li se plaćanje vršiti kreditnom karticom?

Plaćanje karticom je moguće u bioskopima Cineplexx Delta City, UŠĆE Shopping Center, BIG Beograd, Kragujevac Plaza i Niš.


Kome mogu da se obratim ukoliko nešto zaboravim ili izgubim u bioskopu?

Molimo vas da se obratite bilo kome od zaposlenih. U većini slučajeva će se stvari određeno vreme čuvati na blagajni. Van radnog vremena nam možete poslati e-mail na: bioskop@cineplexx.rs


Kome mogu da se obratim ukoliko hoću da radim u bioskopu?

Sva raspoloživa radna mesta u našem bioskopu su dostupna pod rubrikom „Postanite deo tima“. Možete direktno stupiti u kontakt sa rukovodiocem bioskopa. Telefonski broj možete pronaći u rubrici detaljnih informacija o bioskopu.


Gde mogu pronaći ponudu i cene hrane i pića?

Cenovnik naše ugostiteljske ponude možete pronaći direktno u bioskopu na blagajni hrane i pića.