Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Cineplexx poklon kartica!

Poklon kartica

POKLONI NEZABORAVNE TRENUTKE. POKLONI BIOSKOP.


Neka vaš poklon za najdraže bude drugačiji, sa mnogo stila, neponovljiv i originalan. Pitate se kako? Cineplexx je već upakovao jedan baš takav poklon, na vama je samo da ga uručite dragim osobama i uživate u njihovom osmehu.

Poklonite im Cineplexx poklon karticu!

Pravo vreme za poklone je ono kada odlučite da uživate u osmehu najdražih, bez povoda, datuma i posebnog razloga. U moru svaštarija budite originalni i jedinstveni, budite inovativni i svojstveni, poklonite im nezaboravne trenutke uživanja na velikom platnu omiljenog bioskopa uz najnovije filmske hitove. Poklonite im smeh do suza, romantičnu šetnju pored reke, vratite ih u detinjstvo uz animirane naslove, držite ih za ruku kada se iza ugla pojavi strašno čudovište...uživajte u svakoj emociji koju vaš jedinstveni poklon nosi.Poklonite im Cineplexx poklon karticu! Na vama je samo da odaberete, a „mašnu” na vaš savršeni poklon dodajemo mi.

Minimalnim iznosom od 2.000 dinara imate priliku da poklonite voljenoj osobi Cineplexx poklon karticu za potpuno uživanje u najaktuelnijim naslovima. Karticu možete ponovo dopuniti istim ili iznosom većim od 2.000 dinara (u koracima od po 500 dinara). Maksimalni iznos uplate iznosi 10.000 dinara. Poklon kartica se može koristiti za kupovinu ulaznica, kako i hrane i pića u periodu od tri godine.

Cineplexx poklon karticu moguće je preuzeti na blagajni bioskopa Cineplexx.