Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Komentari ostalih korisnika

ZAISTA, NIKAD NISI BIO OVDE

, 23.03.2018

10

10

, 23.03.2018

Moram da priznam da uglavnom cenim bilo kakvo angazovanje u cilju da se napravi originalan, dobar, zanimljiv film. Ali sto se tice ovog, stvarno nemam sta da pohvalim. Broj 1 medju najglupljim koje sam gledala, sat i po vremena protracenog zivota, neprezaljenih 350 dinara. Ne dajte se zavarati ocenom sa Imdb-a.

, 23.03.2018

Генерално, и није баш неки филм, нисам заспао, што је похвално, али да је добар и није... Можда има неку вредност уметничку, коју ја не могу да схватим, океј, али ако сте просечна алфа сељачина из Србије које чине већину становништва овде, као што сам и ја, не бих препоручио филм.

, 24.03.2018

3056

Jedan od gorih filmova koje sam gledala. Spor, konfuzan, nedorečen..Nikome ga ne bi preporučila, čisto gubljenje vremena.

, 24.03.2018

Nepotrebno artistički

Film sa surovom temom. Spor, temeljan, konfuzan... Više bi priličio evropskoj kinematografiji nego američkoj, zato i nije ispao onako kako je trebao. Može da prođe kod ljubitelja umetničkih filmova, sa ličnim pečatom reditelja. Odlčna gluma Hoakina Finiksa, gotovo da je neprepoznatljiv u odnosu na ranije uloge. Muzika je takođe odlična, "nolanovska", efektivna i prenaglašena, ne bi li držala gledaoca budnim i iznad brutalnih događaja. S druge strane, predugi kadrovi umeju da uspavaju. Nije za svakoga.

Prikaži više Prikaži manje

, 24.03.2018

Spor film i dosadan toliko da sam na pola htela da izađem iz sale. Ne preporučujem, čisto gubljenje vremena.

, 24.03.2018

Dosadno, nedoreceno... Phoenix sjajan i to je jedina svijetla tacka...

, 25.03.2018

Zalim mojih 500 dinara.Dovoljno je.

, 27.03.2018

Tema ?

Prvo sam se plasio da film ne bude kopija filma koji se bavi slicnom tematikom sa Liam Neeson ali posle mi je bilo krivo sto makar nije malo licio na te filmove . Ceo film je prespor i uopste se ne bavi temom vec emocionalnim statusom glavnog lika ,a cak i to nije objasnjeno do kraja ali nema veze . U filmu se ne desava bas nista , izuzev dve scene u trajanju od po tri minuta ostatak filma je TUGAA. Naravno samo zbog odlicne glume Finiksa dve zvezdice inace bi bilo -10.

, 31.03.2018

shit

gore od pejinog servera

Vaše mišljenje

Ovde možete ostaviti vaš komentar.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti prijaviti.Ukoliko još uvek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovde.