Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Komentari ostalih korisnika

Saga o tri nevina muškarca

markoob, 11.03.2017

Marko

Film apsolutno bez ikakve radnje i bez ikakvog smisla. Losije od ovog ne postoji.

vuki 05, 25.01.2017

Dok sam gledala film, sve vreme sam razmisljala, "ja sam platila da ovo gledam". Toliko je los..

DankaIvan, 24.01.2017

???

Neodgledan film do kraja govori vise od bilo kakvog komentara. Ne postoji kontinuirana radnja, samo pokusaji glume i humora. Glumci, i ako znaju da glume, replikama iz ovakvog filma, to nisu mogli ni dokazati. "Saga o tri nevina muskarca" ima sve "epitete" da se svrsta u jedan od najlosijih filmova 2017.godine. Nadajmo se da vise nece biti ovakvih promasaja!

Pametnjakovicka, 24.01.2017

Ocaj

Gledala sam glupe filmove ali ovaj ne da je glup nego je dno dna. Film je los pokusaj Americke pite. Humor 0 Gluma 0 Ukupna ocjena 0!!!

IIWWAA, 24.01.2017

KATASTROFA

Film je blago rečeno prava sramota i katastrofa. Gluplji film nisam gledala u životu. Onima koji imaju nameru da ga gledaju , slobodno mogu da preporučim da to nikako ne čine. Bolje da potroše vreme na neke pametnije stvari.

S.P.Q.R, 22.01.2017

Pravi evropski film

Film je užas!!! Glumci su mi simpatični, ali ko je režirao ovo, treba da izvrši samoubistvo... spasi sebe i nas... da se ovako nesto ne ponovi...

jocaradović, 19.01.2017

Izrazito sramno!!!

Nemam običaj da ostavljam komentare, ali ovaj film je toliko loš da sam morao da napravim presedan kako bih skratio muka potencijalne gledaoce. Totalno besmislen film, bez ikakve poente, humora, sadržaja ....prosto se pitam kako su neki renomirani glimci koji igraju u ovom filmu se prihvatili ovakvog projekta. Veliki sam ljubitelj domaćih filmova i gotovo sve pogledam....ali lošiji film ne pamtim da sam gledao...

andrea.obradovic, 19.01.2017

dno dna!

Ovo nije film, ovo je sramota!!!

Sandra93, 18.01.2017

Филм вређа све когнитивне способности гледаоца. Разочарање квалитетним глумцима који на жалост глуме у овом филму. Једина позитивна страна је подршка социјалној политици, тј.квалитетан спој Црногорца, Србина и Хрвата.

nixi.nixi, 15.01.2017

Prehit

Film je odličan, posebna preporuka za sve tinejdzere, kao i sve ljude koji zele da pogledaju kvalitetne glumce i interesantnu pricu koja opusta. Ne obazirite se na negativne komentare- film vredi pogledati !!!

Vaše mišljenje

Ovde možete ostaviti vaš komentar.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti prijaviti.Ukoliko još uvek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovde.