Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Komentari ostalih korisnika

Rocketman

MarijaIlic97, 03.06.2019

Oduševljena, pravo zadovoljstvo i otkriće

Kada sam čula da će ovaj film režirati Dexter Fletcher, koji je takođe režirao deo Bohemijske( ili Boemske, kao po našem prevodu) Rapsodije, nisam imala veliku nadu, budući da je taj film sav od početka do kraja krpljen. Malo je reći da sam oduševljena. Taron Egerton je bio savršen izbor za ovu ulogu i u potpunosti me je prijatno iznenadio. Cinematografija, muzika, gluma, kao i sami setovi zajedno stvaraju pravu harmoniju. Ako bih nešto zamerila, na par delova se scene ponavljaju u svojoj kompoziciji. Ali i to je sasvim zanemarljivo. Ovaj film predstavlja bombu energije i ukoliko budete u prilici, svakako ga pogledajte!

Prikaži više Prikaži manje

ZokiNBG, 03.06.2019

Реџиналд Кенет Двајт

Реџиналд Кенет Двајт, познатији као Елтон Џон је енглески певач, текстописац, композитор и пијаниста, који је током своје 40-годишње каријере продао преко 300 милиона албума и 100 милиона синглова. Филм Rocketman говори о његовом животу и мени се веома свидео!

azdejkovic.predrag, 04.06.2019

Fenomenalan!

Rocketman je sve ono što Boemska rapsodija nije! Iskren portret muzičke legende!

Vaše mišljenje

Ovde možete ostaviti vaš komentar.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti prijaviti.Ukoliko još uvek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovde.