Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Osmi putnik: Kovenant

Ocena

Nema ocene za ovaj film,
budite prvi koji će ga oceniti!

Pogledajte sve komentare
Osmi putnik: Kovenant

Majkl Fasbender se vraća u ulozi Dejvida, a pridružuju mu se i stare kolege Numi Rapas i Gaj Pirs. Novo pojačanje čine Džejms Franko, Ketrin Voterson, Bili Krudap, Deni Mekbrajd i Demijan Bičir.

Originalni naslov: Alien: Covenant
Početak prikazivanja filma: 18.05.2017
Dužina trajanja filma: 123 min
Država/Godina: USA/2017
Žanr: akcija, horor, naučna-fantastika
Glumci: Katherine Waterston, Michael Fassbender, James Franco, Noomi Rapace
Režiser: Ridley Scott
Distributer: MCF MegaCom Film

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

U svemiru niko ne može čuti tvoj krik. Nakon skoro 4 decenije, ove reči postale su sinonim za čist, nemilosrdni intenzitet remek-dela Ridlija Skota, futurističkog horora Osmi putnik. Kako bi istražio najmračnije uglove, još jednom se tvorac ikonske franšize vraća svetu koji je stvorio. Njegov najnoviji nastavak Osmi putnik: Kovenant, je pulsirajuća nova avantura koja pomera granice R-rated terora. Postavljen deset godina nakon događaja koji su se desili u prethodnom hitu iz 2012. - Prometeju, u filmu Osmi putnik: Kovenant, Ridli Skot se vraća korenima svoje režije, revolucionarnoj sagi sa jedinstveno zastrašujućom pričom, prožetom vrtoglavom avanturom i novim monstruoznim stvorenjima. Sa ovim šestim nastavkom u blokbasterskoj franšizi, vizionarski reditelj došao je do samih rubova otkrivanja misterioznog porekla majke svih Alien-a, letalnog Ksenomorfa iz originalnog filma.

Vremenski raspored svih projekcija

Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća Kupovina na licu mesta Rezervacija nije moguća

Vaše mišljenje

Ovde možete ostaviti vaš komentar.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti prijaviti.Ukoliko još uvek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovde.


Komentari ostalih korisnika

Pogledajte sve komentare

Vendetta, 28.06.2017

Zaključak

Svideo se i devojci i meni. Odličan..

MasterHaosis, 15.06.2017

Predvidiv i već viđeno po drugim filmovima

Na žalost, prva ocena i moram da mu dam jedinicu sa obrazloženjem. Ja volim tu tematiku, Sviđaju mi se svi filmovi osim ovog: Alien 1,2,3, Alien Protiv Predatora 1 i 2, Prometej, igrice Alien Protiv predatora, ali ovim sam razočaran iz sledećih razloga: Kada su se dva ista sintetika sukobila, loš je bio dole, dobar je bio iznad njega sa kamenom u ruci. Drugu nije imao. Loš je pogledao u stranu i video nož, i prekida se scena. Kasnije vidimo dobrog kako izlazi iz pećine, a u stvari odmah sam znao da je onaj loš uhvatio nož nekom magijom, ubio ovog drugog, presvukao se i odsekao samom sebi ruku. Omdah sam znao zato što je nož bio prikazan na momentu, očigledno je bio prikazan jer ovaj treba da ga upotrebi. To sam već viđao po mnogim niskobudžetnim filmovima. Isto sam znao da se nešto radi o njemu zato što je počeo da se šiša da izgleda isto kao njegov duplikat, i može lako da se pobrka sa njim (sa razlogom). Tako da sam pola filma odgledao čisto onako jer sam sve predvideo šta će da se desi. Ridli Skot je profesionalan direktor, po meni, njemu ne priliči da koristi te jeftine fore. Taj film sam već video u raznim varijantama, sindom ,,Ja sam na ostrvu ili izolovanom mestu sam, poludeo sam, nekoga ću zato da uništim, prvog ko naiđe". Fraza iz filma ,,dokone ruke su đavolove ruke" sam već viđao po mnogim filmovima svih ovih godina kada neko pokušava da se igra Boga, da pravi neka čudivišta, ili neku savršenu rasu. Filmove gde loš pobedi na kraju gde pobije sve živo i njemu niko ništa ne može, i izvlači se u nekim sunjivim situacijama u zadnjem momentu smo videli u mnogim filmovima. Skoro sam gledao Grave Encounters, horor film u ludnici, gde svi izginu, i glavni glumac na kraju. Dobar film. Kasnije sam gledao i drugi deo, nastavak gde neki klinci idu u istu ludnicu da provere šta se desilo, i tamo ih sačeka zapravo taj glavni glumac iz predhodnog dela, isto dugu kosu, ružno izgleda, poludeo i očisti ih sve ostale. Već viđeno, i taj scenario. Ukratno, nisam dobio ono što sam želeo, umesto toga jeftine trikove koji po meni ne priliče visokobudžetnom filmu kao što je ovaj, i direktoru ovog kalibra. Razočaran sam što sam protraćio vreme na ovo. I zato sam mu dao 1/10

Prikaži više Prikaži manje

Alexa01, 10.06.2017

Korektan film

Uopste nije los sf film, vredi pogledati. Ima malo naivnih momenata u prici, ali mu ne smeta.