Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Lepo mi je, jer tako želim - Miša Lukić

Ocena

Zvezdica

Pregled ocena,

Nema ocene za ovaj film,
budite prvi koji će ga oceniti!

Lepo mi je, jer tako želim - Miša Lukić

U ponedeljak, 24. juna u 20 časova, biće održano predavanje koje će održati Miša Lukić, na temu „Dizajniraj život kakav želiš“. Karte se mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center po ceni od 500RSD.

Originalni naslov: Lepo mi je, jer tako želim - Miša Lukić
Početak prikazivanja filma: 24.06.2019
Godina: 2019
Žanr: biografski

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Treću godinu za redom, imamo priliku da ugostimo još jedno motivaciono predavanje u nizu uz poruku ,,Lepo mi je, jer tako želim“. Tema predavanja biće "Dizajniraj život kakav želiš" na koju će govoriti Miša Lukić, jedan od najistaknutijih stručnjaka za brend i biznis dizajn u centralnoj i jugoistočnoj Evropi.

Gde je granica sreće i uspeha, kako možemo organizovati sopstveni dan, zašto je dobro pomešati posao i zadovoljstvo i kako da u svemu tome uspemo, govoriće nam Miša Lukić, koji je u svom poslu dosegnuo najviše vrhove, koji je prepoznatljiv po zadovoljnom licu, osmehu i kreativnosti. Najbolji govornik na ovu temu, jer svakodnevno i u poslu i u životu spaja strategiju, kreativnost, dobru nameru i vredan rad. I koji napreduje i dalje.

Miša Lukić je pravi biznis lider. Osnivač je kompanije New Startegy, koja uvodi nove inovativne pristupe rešavanju izazova i pronalaženju novih mogućnosti za razvoj biznisa. Redovni je učesnik i u značajnim humanitarnim akcijama. Poznajemo ga i kao dugogodišnjeg direktora vodećih marketing agencija u Evoropi, gde je kao izvršni direktor Publicis grupe bio zadužen za poslovanje u 30 zemalja. Proglašen je za menadžera godine, 2016, od strane Srpske asocijacije menadžera, dobitnik je Nagrade za životno delo, UEPS-a, PRO.PR nagrade za doprinos razvoju PR-a u jugoistočnoj Evropi, proglašen je za marketing ličnost godine od strane Sveta marketinga, kao i za Lidera kreativne misli.

Vremenski raspored svih projekcija

Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća Kupovina na licu mesta Rezervacija nije moguća

Vaša ocena

Ovde možete ostaviti vašu ocenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti prijaviti.Ukoliko još uvek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovde.