Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Lepo mi je, jer tako želim - Marko Odalović

Ocena

Zvezdica

Pregled ocena,

Nema ocene za ovaj film,
budite prvi koji će ga oceniti!

Lepo mi je, jer tako želim - Marko Odalović

Predavanje koje će vam promeniti pogled na život i posao.

Originalni naslov: Lepo mi je, jer tako želim - Marko Odalović
Početak prikazivanja filma: 18.09.2019
Godina: 2019
Žanr: biografski

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Nakon jubilarnih 20 predavanja, sledi nova sezona motivacionih govora, pod već prepoznatljivom porukom „Lepo mi je, jer tako želim“, koje organizuju UŠĆE Shopping Center i Centar za lični razvoj „Lepo mi je“. Sledeći predavač biće Marko Odalović, naš najinovativniji veterinar, čija će životna i poslovna priča promeniti pogled na život svih koji budu sedeli u publici. On će, u četvrtak, u Cineplexx sali, 19. septembra 2019, govoriti na temu „Budi najjači i kada ti je najteže“.

U veoma zahtevnim životnim situacijama, Marko Odalović je uspeo da izgradi mehanizme kojima je prevazišao prepreke i izgradio srećan i privatni i profesionalni život. Danas spasava životinje i svojom stručnošću i inovativnošću svakodnevno čini srećnijim i živote vlasnika i ljubitelja kućnih ljubimaca.

„Drago mi je da će novu, jesenju, sezonu otvoriti baš Marko Odalović. Publika će imati priliku da čuje priču jednog izuzetnog čoveka, nakon koje će otići kući otvorenijeg uma i punog srca“, istakla je Milica Stojiljković, autor projekta i osnovač Centra za lični razvoj „Lepo mi je“ i dodala da tokom narednih meseci sledi niz novih i zanimljivih predavača i tema.

Treću godinu za redom, koliko projekat traje, UŠĆE Shopping Center, kao jedan od organizatora, obezbeđuje svojim posetiocima i priliku da čuju priče najuspešnijih ljudi u Srbiji i u njima pronađu inspiraciju za sve teme koje su im lično važne.

„Ponosni smo što nastavljamo projekat, nakon jubilarnih 20 predavanja. Naše posetioce će sigurno obradovati nove teme i predavači, koje će ugostiti u sali bioskopa Cineplexx“, rekla je Nevena Martinović, PR Ušće Shopping Centera i navela da su karte za predstojeće predavanje već u prodaji na blagajni bioskopa, po ceni od 500 dinara.

Vremenski raspored svih projekcija

Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća Kupovina na licu mesta Rezervacija nije moguća

Vaša ocena

Ovde možete ostaviti vašu ocenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti prijaviti.Ukoliko još uvek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovde.