Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Lepo mi je, jer tako želim - Dijana Kocić

Ocena

Zvezdica

Pregled ocena,

Nema ocene za ovaj film,
budite prvi koji će ga oceniti!

Lepo mi je, jer tako želim - Dijana Kocić

Svi bismo voleli da pratimo svoje snove! Ali, često odustanemo i pre nego što pokušamo. Bilo bi dobro, pre nego što se odvažimo na taj put, da znamo koja će nam se vrata tačno otvoriti, a koja zatvoriti. A bilo bi sjajno i da se oslobodimo svih strahova i hrabro idemo napred.

Originalni naslov: Lepo mi je, jer tako želim - Dijana Kocić
Početak prikazivanja filma: 25.02.2020
Godina: 2020
Žanr: biografski

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Odgovore na ova pitanja saznaćemo u Ušću u utorak 25. februara od 20 časova na motivacionom predavanju Dijane Kocić, devojke koja se odvažila da ide putem svojih snova i koja je na tom putu postigla velike podvige.

Dijana će sa nama podeliti neke od svojih najvećih životnih poduhvata koji su se svima oko nje činili nemogućim i nedostižnim. Kao i kako su je avanture dovele do toga da pomaže drugim ljudima i da u tome oseti ogromnu radost. Podeliće sa nama i šta je tada sve naučila o sebi i zašto smatra da – odvažiti se da ideš putem svojih snova znači približiti se svojoj suštini.

Ovo predavanje se realizuje u okviru projekta “Ušće motivacioni govori“ koji Ušće realizuje u saradnji sa centrom za lični razvoj „Lepo mi je“ i uz poruku i uz poruku „Lepo mi je, jer tako želim“, već četvrtu godinu za redom. Karte za predavanje se mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center po ceni od 500 dinara.

Dijana Kocić je avanturistkinja, svetski putnik i pokretač promena na svakom tlu na koje kroči. Svoju profesionalnu karijeru započela je još kao student Fakulteta organizacionih nauka, a u kompaniji u kojoj je radila, organizovala je najrazličitije događaje, vodila regionalni tim i proglašena je za top 30 ispod 30 menadžera u Srbiji. Ipak, ono što je za Dijanu posebno karakteristično možda i nema mnogo veze sa profesionalnim uspesima, a to je njen aktivizam i strast ka putovanjima, fotografiji i obrazovanju. Zbog snažne posvećenosti svom ličnom razvoju, bila je spremna da ozbiljno istupi iz standardnih životnih putanja, pa je dala otkaz i otišla u Afriku da volontira. Njena ljubav prema deci i obrazovanju motivisala ju je da Tanzaniju ostavi u bar malo boljem stanju, gde je pokrenula akciju obnove osnovne škole na kojoj danas stoji zahvalnica sa njenim imenom. Upravo zbog njene hrabrosti i strastvenosti, potez renoviranja škole bio je propraćen ogromnom medijskom pažnjom. To su samo neki od podviga kojima inspiriše druge da se i sami odvaže da pretvore svoj život u avanturu iz snova.

Vremenski raspored svih projekcija

Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća Kupovina na licu mesta Rezervacija nije moguća

Vaša ocena

Ovde možete ostaviti vašu ocenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti prijaviti.Ukoliko još uvek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovde.