Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Komentari ostalih korisnika

Kralj Petar Prvi

zucca, 04.12.2018

Ocenu 10* zbog lokacija i truda pojedinih glumaca, ostalo 0*...

kajso, 06.12.2018

Velika prica sturo ispricana

Film je, razumljivo s obzirom na budzet, najavljivan kao nesto najbolje snimljeno ikad u Srbiji, ali je po meni odradjen lose. Ovakva tema se ne moze ispricati za 2 sata i smatram da je ekipa glumaca lose selektirana... ocigledno da je ovo vise porodicna promocija snimljena za 2mil evra.. bacanje para i trosenje vremena u bioskopu.

VMedic, 06.12.2018

Pretenciozno

Uvod nikakav,likovi nerazvijeni,prica se zasniva na eksploataciji emocija. Film u sluzbi promocije porodice Ristovski. Jedini dijalog vredan pomena je 5 min pre kraja filma sa umirucim vojnikom. Sve u svemu,veoma slabo.Dve zvezdice samo zbog velikog truda oko scena borbe.

d0vla, 07.12.2018

Uh..

Nakon filma "Zaspanka za vojnike" (za koji smatram da je skoro perfektan), ocekivao sam da ce ovaj biti bar dobar. Prica, nerazvijeni likovi, muzika, atmosfera...sve promasaj. Po meni, bitke i kamera su samo pozitivne stvari koje bih mogao da navedem. Ne znam da li bih mogao preporuciti da pogledate film.

A&s, 07.12.2018

Uzas

Ovaj film je jedno veliko nista. Jednim delom brukanje Srpskog naroda, povlacenje, ostavljanje svojih ratnih drugova da umiru pored puta, nigde junastva, vitestva i hrabrosti naroda koji je vekovima poznat po tim osobinama. Bruka i sramota porodice Ristovski koja je napravila film zbog svoje promocije i nicega vise. Ljudi pogledao sam preko 70 filmova u Cineplexx i mogu reci da je ovaj NAJGORI.

LestatGianni, 07.12.2018

Dobra ratna drama

Daleko od spektakla ali veoma dobra ratna drama zasnovana na istinitim događajima. Vredelo ga je pogledati.

Tina30, 07.12.2018

Veliko razocarenje

Veliko razocarenje ocekivala sam mnogo vise. U drugom delu filma oni samo pesace sat vremena i nista se ne desava. Sporo ide radnja, likovi su neinteresantni. Jedino je onaj malisa zanimljiv.

Sanja2601, 07.12.2018

ok je

film je okej, ali sto kazu prethodni komentari ne moze se ona prica ispricati u 2h..nisam odusevljena, moglo je to bolje

MinaAnjaLuka, 07.12.2018

Istorijski spektakl

Konačno pravi istorijski spektakl kakav Albanska golgota i zaslužuje.

Alexaj, 08.12.2018

Svedočanstvo o potresnom epskom stradanju u Velikom ratu

Ovaj film je zapravo prvo svedočanstvo o epskoj tragediji srpskog naroda i Srbije u Velikom ratu, posle 100 godina od njegovog završetka. "Kritičari" bi trebalo da se prvo zamisle nad tom činjenicom, onda da iz glave izbace holivudske globalističke šminkeraje, pa tek onda da govore - sa dužnim poštovanjem prema svim akterima filma. Film je dragocen jer prvi put, savremenim filmskim jezikom, a na osnovu literarnog predloška Milovana Vitezovića, govori o Velikom ratu i Albanskoj golgoti srpske vojske i naroda 1915., kao i ulozi legendarnog Kralja Petra. Sve drugo je manje bitno. Reč je o, za naše uslove, velikoj produkciji, izvedenoj veoma uspešno. Likovi su dočarani majstorski, sa bravurama Svetozara Cvetkovića i Tanasija Uzunovića. Film ima setnu notu, a kako i ne bi kada se znaju razmere pogibije. Optimistička nit kroz ceo film je briga za malog Momu Gavrića, koji predstavlja budućnost za koju se ginulo i stradalo.

Prikaži više Prikaži manje

Vaše mišljenje

Ovde možete ostaviti vaš komentar.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti prijaviti.Ukoliko još uvek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovde.