Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Komentari ostalih korisnika

Kralj lopova

bulat1, 11.01.2019

Dno dna, izbegavati po svaku cenu!

Izbegnite ovaj film u najširem luku, potpuni debakl , očajan film, loša priča, nezanimljiva gluma, plitak humor, nedefinisan žanr, nekonzistentna i nekoherentna radnja, sve u svemu protraćeno vreme i uzalud bačen novac.

M-M, 11.01.2019

Film godine!

Ako volite britki engleski humor i scenario pun neočekivanih obrta, emotivnih scena, a i urnebesno smešnih situacija - toplo preporučujem ovaj film. Glumačka ekipa je vrhunska. Što se tiče radnje filma, ona nije nimalo konfuzna. Naime, jasno je podeljena na dve celine, koje prikazuju događaje pre i posle pljačke. Dok se u prvoj polovini filma upoznajemo sa junacima ove priče i saznajemo kako su razradili svoje planove i obavili pljačku, druga polovina nam otkriva kako se (nakon uspešne krađe) odnosi između junaka drastično menjaju, kao i njihove namere - pogotovo kada treba podeliti ukradenih 200 miliona funti. Uz besprekorno urađenu montažu (i džez muziku, koja kao da je dospela iz epizode "Pink Pantera"), ovaj film je zaslužio čistu desetku.

Prikaži više Prikaži manje

slobodan.65, 12.01.2019

kraj brz

sve u svemu nije loš film, ali fali mu detalja da ga učine odličnim …

SrdjanSrdjan, 13.01.2019

Protraceno vreme

Film je uzasan, britanski humor 0.... Zanr bi trebalo da bude uspavanka,zaspao sam bio na trenutak,radnja glupa,ne gledajte ovo ne trosite novac..... Katastrofa zakljucak!

pomeli, 13.01.2019

Preporuka!

Savrsen film, odlicna radnja. Drzi paznju. Film se bazira na istinitoj prici. Vredi pogledati ga.

Coooofi, 28.03.2019

odlican

odlican

Vaše mišljenje

Ovde možete ostaviti vaš komentar.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti prijaviti.Ukoliko još uvek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovde.