Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Koko

Ocena

Nema ocene za ovaj film,
budite prvi koji će ga oceniti!

Pogledajte sve komentare
Koko

Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza . U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja.

Originalni naslov: Coco
Početak prikazivanja filma: 04.01.2018
Dužina trajanja filma: 105 min
Država/Godina: USA/2017
Žanr: animirani, porodični, komedija
Glumci: Nikola Brun, Marko Marković, Bojan Žirović, Goca Tržan, Dobrila Ilić, Milan Antonoć, Srđan Čolić, Sanela Milošević, Olivera Katarina, Katarina Gojković, Tijana Dapčević
Režiser: Lee Unkrich, Adrian Molina
Distributer: Taramount film

Dostupne verzije

  • Sinhronizovano
  • Originalna verzija
  • Digital 2D
  • Digital 3D

Sadržaj

Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja. Usput će upoznati šarmantnog prevaranta i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istinu koja stoji iza Migelove porodične istorije. Dizni/Piksarov film „Koko“ stiže u bioskope 28. decembra 2017.

Vremenski raspored svih projekcija

Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća Kupovina na licu mesta Rezervacija nije moguća

Vaše mišljenje

Ovde možete ostaviti vaš komentar.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti prijaviti.Ukoliko još uvek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovde.


Komentari ostalih korisnika

Pogledajte sve komentare

, 27.11.2017

Molim vas da bude i sa titlovima

Ovaj film očekujem već dugo vremena, i verujem da nije samo za decu već za sve generacije. Već je ocenjen sa ocenom 9 na imdb-u, par dana posle premijere u većini zemalja. Mi ćemo kasniti sa otkupom više od mesec dana. :( Kad već toliko čekamo, molim vas da barem imate i verziju koja nije sinhronizovana za nas starije. Imam 28 godina i uvek gledam samo originalne verzije. Hvala veliko

, 30.11.2017

TREBA NAM FILM SA TITLOVIMA

Molim vas da na repertoar stavite film sa titlovima. Cekam ovaj film vise od pola godine i stvarno zelim da ga pogledam u originalu!

, 06.12.2017

SINHRONIZACIJA JE VRH

Molim ljude da ne lupetaju i da ako im se gleda titl da to rade kući, u bioskopu se pušta sinhronizovana verzija, jer smo u zemlji Srbiji i film se prikazuje na srpskom jeziku. Ako imate nešto protiv - pogledajte na svetsku praksu sinhronizacije, gde se i igrani filmovi prikazuju samo u sinhro verziji. Kome sinhro smeta - ne idite u bioskop, svakako ste manjina.