Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Komentari ostalih korisnika

Čudesna žena

Epilator, 07.08.2017

sasvim prosečan

film o superherojima da bi bio dobao mora da ima i dosta komedije. ili da bude baš domar film kao što je bio man of steel, pa donekle i batman vs superman ovo je jedan poprilično spor i ponekad i dosadan film u kom humora ima tek da se kaže efekti su ok, ali sve zajedno to nije to

TheBiggyBoy, 27.07.2017

Zena je stvarno cudesna

Jedan od retkih DC filmova koji su dobri. Gal Gadot je super odglumela ako se uzme u obzir da je bila u petom mesecu trudnoce tokom snimanja (Cudesna zena). Film zasluzuje da bude pogledan.

laki21, 21.07.2017

Pristojno

Solidno, prilično ne-glupo (u skladu sa mitologijom). Glavna glumica izrazito privlačna, bukvalno zrači. Dva sata dobre zabave.

jan1971, 14.07.2017

Prazno. Dosadno.

S.P.Q.R, 14.07.2017

Đene đene :/

icela, 11.07.2017

Prava stvar!

U bioskop sam odveo majku! Ovo je prvi film posle 98 da gledamo zajedno! Imam 28 godina i danas sam bio najsrecnije dete na svetu!

dujk, 10.07.2017

Odličan film

Posle dužeg vremena jedan lep i normalan film sa pozitivnom pričom. Glavna glumica je sjajna u svakom pogledu i naravno jedino ljubav može da spasi svet :-). Preporuka.

Makimajamarija, 06.07.2017

Veoma loš scenario! Kraj je užasno loš.

drmiske, 28.06.2017

odlican

film je ocigledno najbolji pogodak DC do sada, samo da razjasnimo prica je smestena tokom WW1 prvog svetkog rata posto citam dileme po komentarima, sam nastanak bojnog otrova i otrovnih gasova vezan je za doba pre 1900god. tako da je film zapravo istorijski tacan, a i zasto bi bio skroz tacan kada je to fikcija zar ne ? :)

kostas85, 27.06.2017

Wow!

Film je odličan. Jedina zamerka se odnosi na istorijsku nekonzistentnost. Dok se gleda film, nije najjasnije da li se događa u vreme Prvog ili Drugog svetskog rata. Prema istorijskim činjenicama, deluje da je u pitanju WW1 (spominje se Otomansko carstvo, a ne Republika Turska, deo radnje se dešava na Belgijskom frontu nakon invazije na Belgiju), ali postoje detalji koji više podsećaju na WW2 (nacističke uniforme, izgled baza, korišćenje smrtonosnih gasova).

Vaše mišljenje

Ovde možete ostaviti vaš komentar.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti prijaviti.Ukoliko još uvek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovde.