Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Crni panter

Ocena

Nema ocene za ovaj film,
budite prvi koji će ga oceniti!

Pogledajte sve komentare
Crni panter

Posle smrti svoga oca, kralja Vakande, T'Čala se vraća kući, u izolovanu i tehnični naprednu afričku državu, kako bi nasledio tron i povratio svoje nasledno pravo da bude kralj.

Originalni naslov: Black Panther
Početak prikazivanja filma: 15.02.2018
Dužina trajanja filma: 134 min
Država/Godina: USA/2017
Žanr: akcija, avantura
Glumci: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Danai Gurira
Režiser: Ryan Coogler
Distributer: Taramount film

Dostupne verzije

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Sadržaj

Posle smrti svoga oca, kralja Vakande, T'Challa se vraća kući, u izolovanu i tehnički naprednu afričku državu, kako bi nasledio tron i povratio svoje nasledno pravo da bude kralj. Ali kada se stari i moćni neprijatelj ponovo pojavi, T’Challa će biti stavljen na test i uvučen u sukob koji preti da uništi ne samo Vakandu već čitav svet. Suočen sa izdajom i opasnošću, mladi kralj će morati da okupi svoje saveznike i oslobodi svu snagu Crnog pantera, kako bi odbranio svoje ljude i sačuvao njihov način života.

Vremenski raspored svih projekcija

Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća Kupovina na licu mesta Rezervacija nije moguća

Vaše mišljenje

Ovde možete ostaviti vaš komentar.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti prijaviti.Ukoliko još uvek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovde.


Komentari ostalih korisnika

Pogledajte sve komentare

Mad Marx, 23.03.2018

Odličan!

Jedan od meni omiljenih Marvelovih filmova do sada!

Myl0sh, 17.03.2018

Film je ok ali projekcija losa!!!

Nije mi jasno zasto ljudima toliko skupo naplacujete staru tehnologiju? Nis i BG imaju ubedjivo bolje projetore vece rezolucije i bolje tehnolgije a isti bioskop. 3D je bio ko 3D ali mutna slika, nesto vam nije u redu u Sali 5 sa projektorom jer slika nije ostra, ne pricam o tome sto je stara 1080P tehnologija nego leva i desna slika (3D) se ne poklapaju kako treba fokus je uzasan. Posedujem 3D TV i svaki 3D film (BluRay) je kristanlo jasan sto se tice slike u svakom delu ekrana. Mislim da ne treba naplacivati ovoliko karte a da ne unapredjute tehnologiju ili makar da proverite jel sve u redu pre projekcije. Da ne pricam o tome da vam je film "Clash of the Titans (2010)" kada ste davno pustali slika bila uzas, boje uzasne kao da gledam sliku od 8-bita. Neke projekcije su vam OK dok pojedine imaju ovaj problem.

Prikaži više Prikaži manje

Dictionary, 14.03.2018

Marvel ko Marvel

Pošto volim DC filmove zbog mračnijeg tona i opšteg realizma, ovo je dosadno, nezanimljivo. Međutim, to je bio opšti utisak i drugih ljudi kada su izlazili iz bioskopa, a koji, za razliku od mene, vole njihove filmove. Da, film sadrži alegorije na važna pitanja (borba protiv ropstva, uništavanje nerazvijenih zemalja bogatih resursima u periodu tranzicije od strane CIA-e/Amerike, kritika rukovođenja izbegličkom krizom, držanje ogromnog procenta bogatsva u rukama nekolicine bogatih i uskraćivanje istog siromašnima itd.) ali je sve to teško shvatiti ozbiljno kad su neke od tih alizija em nekako uzgredne, kao, "hej, aj da pomenemo ovo društveno pitanje, da ispadnemo kul", em deluje kao da je zaista pravljen isključivo za preadolescentnu publiku. Ne kažem da je režija (za takav film) loša, ali taj nivo naivnosti, te "duge i jednoroge" može, bar po meni, samo dečji mozak da prihvati (sa oduševljenjem). Kao i Wonder Woman, film je (bar u Americi, a mislim i šire) nenormalno hajpovan jer živimo u dobu političke korektnosti pa ne daj bože da kažeš nešto loše o filmu koji se bavi pravima žena/Afro-Amerikanaca a da li je film kvalitetan (u smislu, da te, kad se već bavi tako ozbiljnim pitanjima, natera da se bar malkice zamisliš, a ne da te sve vreme vuče za rukav i da ti sriče šta se dešava kao da si retard) to već nije bitno. Sve u svemu, možda zanimljiv, ako autopilot vašeg mozga ima svoj autopilot.

Prikaži više Prikaži manje