Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Bitka za Pacifik - Pobuna

Ocena

Nema ocene za ovaj film,
budite prvi koji će ga oceniti!

Pogledajte sve komentare
Bitka za Pacifik - Pobuna

Globalni sukob između čudovišta za masovno uništenje koja nisu sa planete Zemlje i super mašina koje su stvorene da ih unište, a kojima upravljaju ljudi, biće samo uvod u napad na čovečanstvo epskih razmera, u filmu BITKA ZA PACIFIK – POBUNA.

Originalni naslov: Pacific Rim: Uprising
Početak prikazivanja filma: 22.03.2018
Dužina trajanja filma: 111 min
Država/Godina: USA/2018
Žanr: akcija, avantura
Glumci: John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny
Režiser: Steven S. DeKnight
Distributer: Taramount film

Dostupne verzije

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Sadržaj

Globalni sukob između čudovišta za masovno uništenje koja nisu sa planete Zemlje i super mašina koje su stvorene da ih unište, a kojima upravljaju ljudi, biće samo uvod u napad na čovečanstvo epskih razmera, u filmu BITKA ZA PACIFIK – POBUNA. Džon Bojega (Star Wars – Buđenje Sile) igra pobunjenika Džejka Pentekosta, nekada talentovanog pilota čiji je otac postao legenda rizikujući svoj život da bi se osigurala pobeda čovečanstva nad monstruoznim ''Kaiju''. Džejk je od tada napustio trening i obuku i oprobao se u svetu kriminala. Ali kada se pojavi još opasnija pretnja koja će uništiti naše gradove i dovesti svet do ruba opstanka, Džejku se pruža poslednja prilika da doživi očevu slavu, uz pomoć njegove otuđene sestre, Mako Mori (Rinko Kikuči) – koja predvodi hrabru novu generaciju pilota koji su odrastali u senci rata za spas čovečanstva. Dok traže pravdu za poginule, njihova jedina nada biće da se ujedine u globalnu pobunu protiv snaga za istrebljenje. Džejk se ujedinjuje sa talentovanim rivalom, pilotom Lambertom (Skot Istvud, Paklene Ulice 8) i petnaestogodišnjom hakerkom Amarom (igra je novajlija Kajli Spini) koji će mu postati jedina porodica koju ima. Dok su na putu da postanu najmoćnija odbrambena sila koja je ikada hodala planetom Zemljom, otkriće niz novih, spektakularnih avantura.

Vremenski raspored svih projekcija

Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća Kupovina na licu mesta Rezervacija nije moguća

Vaše mišljenje

Ovde možete ostaviti vaš komentar.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti prijaviti.Ukoliko još uvek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovde.


Komentari ostalih korisnika

Pogledajte sve komentare

, 21.03.2018

Dobar film!

Možda je moglo malo više akcije i složenosti, ali prolazi sasvim opšteno...

, 24.03.2018

Junior Jack

Upravo sam pogledo film, i mogu vam reći da je ispunio sva moja očekivanja. Pričaj je predobra, i baš zbog toga sve preporuke da se pogleda.

, 29.03.2018

Ocaj!

Stvarno sam ljubitelj ovakvih filmova, ali ovo je nesto najgore sto sam u poslednjih par godina gledala. Ok je poceo, a onda...uzas, radnja krene pa stane, ni pisac ne zna sta je hteo, malo akcije samim tim, gluma osrednja...Da li treba da kazem da je vecina ljudi u bioskopu vec na pola filma uzela mobilni da ubije dosadu.