Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Komentari ostalih korisnika

Balkanska međa

Paceronikua, 08.03.2019

Cista desetka

Deset bre

bungynik, 20.03.2019

Istina

Da se cuje ali i vidi istina!

Bobi97, 21.03.2019

Konačno!!!

Oduševljen sam, film je bio neverovatan. Ni u jednom trenutku nije bio dosadan, muzika je bila vrhunska i gluma je bila odlična. 12/10 :)

matinanan, 22.03.2019

Uh...

Izvanredan!

Marko933, 22.03.2019

Fenomenalno... ovo nam je trebalo, da ceo svet vidi istinu!

dejoradi, 23.03.2019

Odličan film

Svi koji su navikli na Holivudske filmove naći će mu manu,kao ovaj stručnjak što mu dade 3 zvezdice.Eh da je više ovakvih filmova.....Sve je odrađeno extra.Naj milije mi je što je predstavljena istina o nato-u i albancima.Obavezno pogledajte.

bossko77, 23.03.2019

Potresno, tesko i istinito

Film je ostavio def jak utisak na gledaoce, ne bih preporucio da film gledaju mladji od 18god. i osobe koje su osetljive na nasilje. Dosta ima direktnih scena pogubljivanja i u vise navrata sam cuo uzdahe ,a i video kako se sklanju pogledi sa platna pri nekim scenama.Svi su definitivno bili preosetljivi na sadrzaj u filmu, jer je moguce da je i vecina bila svedok Nato agresije te godine i da su im se vratila secanja kao i meni. Film kao film ima zanimljivu pricu koja je potkrpljena i arhivskim snimcima koji su povremeno ubacivani pred kraj filma.Sto se tice glume nije nesto preterano ubedljiva kao u holivudskim bbasterima , ali gledljiva u svakom slucaju.Kao sto je naveo neko u komentarima i meni je zasmetala losa sinhronizacija zvuka kod pojedinih likova u filmu. Sto se mene tice od mene cista 10ka za ceo projekat i prikazano pravo lice siptara i NATO-a u tom periodu bez ikakvog ulepsavanja niti preuvelicavanja dogadjaja.Nadam se da ce ovaj film videti ceo svet i saznati bar deo istine vezane za Kosovo !

Prikaži više Prikaži manje

nsimic87, 24.03.2019

Jako lose

Jedna strana su krvolocne ubice, koljaci, sekaci glava a druga dobri momci. Bombardovanje beograda vise podseca na 41, silueta beograda koji ceo gori ukljucujuci stambene objekte.. Ja razumem da treba snimiti film i iz naseg ugla ali ima previse preterivanja i patetike. Ruski jezik je 80% filma. Sve u svemu, na zalost, jedan od gorih vilmova koje sam gledao u poslednje vreme.

jevtickg, 25.03.2019

Ne, ne, ne

Ovo je izuzetno los nacin da se obelezi 20 godina od pocetka bombardovanja. Cista propaganda moci ruske vojske, ok ali oni nam tada nisu pomogli dok su nas gadjali! Koncerti na mostu predstavljeni kao kupleraj a ne kao narodni otpor i jos more losih stvari.. Potpuno pogresan trenutak za izlazak ovog filma.

Mara#, 27.03.2019

Ja ne bih komentarisala političku stranu filma, radije bih se zadržala na filmu kao takvom. Film je odlično snimljen i po žanru je pre svega akcioni film, sa puno pucanja, granata i eksplozija. Scene su urađene super, kao u Holivudu. Najviše mi se dopala muzika, fenomenalna je i super uklopljena u scene, stalno počinje i staje, prati scenu i doprinosi napetosti. Svakako film koji treba gledati na velikom platnu, a ne kod kuće. Što se tiče zamerki, pre svega to što su scene nekako iscepkane, često kratke i skače se dosta sa scene na scenu, pa se dobija utisak nepovezanosti. Druga stvar je da Srbi u ovom filmu izgledaju kao neki neokupani ljudi koji žive u plemenskim zajednicama, bez ikakve kulture življenja, Trebalo je ubaciti neku scenu iz Srbije pre rata, neku lepotu iz urbanog života. Gospodin koji je gore u komentarima napisao Bikovićevo prezime malim slovima, mogao bi da ne spojluje filmove ljudima koji tek treba da ih gledaju, jer većina čita ove komentare da bi se odlučila da li da pogleda neki film u bioskopu ili ne

Prikaži više Prikaži manje

Vaše mišljenje

Ovde možete ostaviti vaš komentar.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti prijaviti.Ukoliko još uvek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovde.