Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Priključi se kvizu znanja „Zec Petar“ i vodimo te na putovanje!

Zec Petar je ostavio tragove u svim bioskopima Cineplexx! Prati nas pažljivo, jer ukoliko ih pronađeš, možeš da odgovoriš na pitanja, učestvuješ u kvizu znanja sve do 29. aprila i pobediš!

detalji

Igraj se sa nama uz kviz znanja i osvoji jednu od preko 60 nagrada! Prati nestašnog zeku u bioskopima Cineplexx sve do 29. aprila i otkrij tajne o uzbudljivom filmu „Zec Petar“. Tragove o ovom zeki možeš pronaći i na našoj fejsbuk stranici, sajtu ili newsletter-u. Sa pronalaskom svakog novog traga, skupićeš sve više informacija o Zecu Petru i njegovim prijateljima.

Ukoliko smatraš da si na osnovu tragova već dovoljno saznao o ovom junaku, poseti link ka kvizu znanja OVDE, popuni formular i ne propusti šansu da možda baš ti osvojiš fantastične poklone! One koji tačno odgovore na pitanja i ujedno budu najkreativniji, očekuje jedna od preko 60 nagrada, od kojih je glavna vikend porodično putovanje na Kopaonik! Osvoji besplatno gledanje filma za celu porodicu, poklone sa motivima filma Zec Petar, besplatni Dino meni ili ulaznice! I to sve igrajući se sa našim Zekom u bioskopu Cineplexx!
Dobitnike izvlačimo 10. maja.

Nabavi svoje karte za film „Zec Petar“ već danas i upoznaj njegovog prijatelja Zeca Bendžamina, čija je jakna iste boje kao i njegovo krzno.

Vidimo se u bioskopu Cineplexx!