Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERA FILMA ,,PRIČA O IGRAČKAMA 4“


SREDA, 11. SEPTEMBAR, 18:30 ČASOVA

Dođi i pogledaj premijerno animirani film ,,Priča o igračkama 4“ u bioskopu Cineplexx 4D Delta City!

Karte su uskoro u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Vudi je uvek bio siguran u to koje je njegovo mesto u svetu, a tvoje mesto je na premijeri filma ,,Priča o igračkama 4“ koja se održava 11. septembra u 18:30 časova, u bioskopu Cineplexx 4D Delta City!

Pozivamo sve mališane i one koji sa radošću čekaju ovaj film da sa nama premijerno uživaju u sinhronizovanoj verziji filma o igračkama koje žive dok mi spavamo.

Vudi je uvek tu za svoje prijatelje, pa se tako našao i Forki, igračku kojiu je Boni napravila kao deo zadatka, koja je sebe proglasila otpatkom. Kada su pošli na zajedničko putovanje Forki je iskočio iz automobila, a tada je prava avantura počela. Nova poznanstva, stara prijateljstva, smeh, akcija spašavanja i učvršćivanje veza krase poslednji nastavak ,,Priče o igračkama“. Kako će se film završiti, otkrij na premijeri 11. septembra.

Karte za projekcije filma ,,Priča o igračkama 4“ su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx 4D Delta City i mogu se kupiti uz Cineplexx bonus karticu.

Vidimo se!

Priča o igračkama 4

Vudi je uvek bio siguran u to koje je njegovo mesto u svetu i da je njegov glavni zadatak da čuva svoje dete, bez obzira da li je u pitanju Endi ili je to Boni.

Cineplexx 4D Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Priča o igračkama 4