Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

NOVOSADSKA PREMIJERA FILMA „TAKSI BLUZ”


Svečana premijera romantične domaće komedije „Taksi Bluz”, reditelja Miroslava Stamatova, uz prisustvo glumačke i autorske ekipe zakazana je za četvrtak, 17. januar od 20 časova u bioskopu Cineplexx Promenada!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Šarmatni i uzbudljivi „road movie", u kojem glavnu ulogu tumači Andrija Milošević, biće prikazan premijerno u četvrtak 17. januara od 20 časova u bioskopu Cineplexx Promenada. Svečanoj premijeri prisustvovaće i deo autorske i glumačke ekipe filma.

Glavni junak ove priče je Marko, simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći. Naizgled jedan normalan dan na poslu će se pretvoriti u haos kada se u njegova kola ušunja dečak Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tokom jedne noći će iznedriti gomilu suludih situacija koje će se smenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije.

U glavnim ulogama će se pored Andrije naći i: Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Djuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić, Nikola Pejaković.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa!

Taksi bluz

TAKSI BLUZ je romantična komedija. Istovremeno to je šarmantni i uzbudljivi „road movie".

Cineplexx Promenada:

Ovaj događaj je prošao.

Taksi bluz