Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

NOVI CIKLUS „LEPO MI JE, JER TAKO ŽELIM“ mart-decembar

Na zadovoljstvo publike koja je redovno pratila sedam predavanja održanih tokom 2017. godine, UŠĆE Shoping Center i Centar za lični razvoj „LEPO MI JE“ nastavljaju da dalje razvijaju projekat i šire zajedničke vrednosti koje neguju saosećajnost, hrabrost, rad na sebi i entuzijazam.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Uz poruku projekta „Lepo mi je, jer tako želim“ svakog meseca, istaknuti pojedinci, poznati široj javnosti po svojim ličnim i profesionalnim ostvarenjima, govoriće na važne životne teme i svojim primerima i savetima motivisati i inspirisati publiku.

„Vasil Hadžimanov i Uroš Petrović su nas na prethodna dva predavanja motivisali da od NE napravimo DA i da razmišljamo izvan okvira. Ana Sofrenović će, tako, nastavljajući srodne teme, pokazati kako da ustanemo i kada padnemo i zašto je sasvim u redu da ponekad posustanemo. „Svima nam se to ponekad desi, zato je korisno čuti kako je neko ko je prošao kroz to iskustvo, prevazišao prepreke“, najavljuje Milica Stojiljković, osnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je“, autor i jedan od organizatora projekta.

-U 2017. smo želeli posetionica da ponudimo jednu drugačiju dimenziju iskustva i da ih podstaknemo da uživaju u malim stvarima koje život čine lepšim, kao i da zadovoljstvo pronađu u radu na sebi. Puna sala bioskopa Cineplexx i osmeh na licima ljudi u publici, na svakom predavanju su nam pokazali da bi realizaciju projekta trebalo nastaviti i u ovoj godini i zato sa zadovoljstvom pokrećemo novi ciklus, u saradnji sa Centrom za lični razvoj „LEPO MI JE“ – ističe Nevena Martinović, PR UŠĆE Shopping Centera i dodaje da će karte za predavanje posetioci moći da kupe na blagajni bioskopa Cineplexx, po ceni od 500 dinara.

Izbor tema i predavača će i ove godine biti raznovrstan, u skladu sa različitim interesovanjima i potrebama publike.

Svi zainteresovani karte za predavanje, po ceni od 500 dinara, mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Lepo mi je jer tako želim - Ana Sofrenović

Glumica i pevačica, Ana Sofrenović održaće u četvrtak, 17. maja u 19 časova predavanje na temu „Pad do pobede“ u bioskopskoj sali Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Njen govor biće treći po redu u novoj sezoni motivacionih govora koje UŠĆE Shopping Center i Centar za lični razvoj LEPO MI JE i organizuju drugu godinu za redom, uz poruku „Lepo mi je, jer tako želim“.

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Lepo mi je jer tako želim - Ana Sofrenović