Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

NOVI CIKLUS „LEPO MI JE, JER TAKO ŽELIM“ mart-decembar

Na zadovoljstvo publike koja je redovno pratila sedam predavanja održanih tokom 2017. godine, UŠĆE Shoping Center i Centar za lični razvoj „LEPO MI JE“ nastavljaju da dalje razvijaju projekat i šire zajedničke vrednosti koje neguju saosećajnost, hrabrost, rad na sebi i entuzijazam.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Uz poruku projekta „Lepo mi je, jer tako želim“ svakog meseca, istaknuti pojedinci, poznati široj javnosti po svojim ličnim i profesionalnim ostvarenjima, govoriće na važne životne teme i svojim primerima i savetima motivisati i inspirisati publiku.

„Vasil Hadžimanov i Uroš Petrović su nas na prethodna dva predavanja motivisali da od NE napravimo DA i da razmišljamo izvan okvira. Ana Sofrenović je pokazala kako da ustanemo i kada padnemo. „Deca traže avanturu i sreću u virtuelnom svetu…ali tamo je neće naći“, biće tema predavanja koje će Dr Ranko Rajović održati u sredu, 13. juna u 20h u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Ovo će biti četvrto predavanje u novoj sezoni motivacionih govora koje UŠĆE Shopping Center i Centar za lični razvoj „LEPO MI JE“ organizuju drugu godinu za redom, uz poruku „Lepo mi je, jer tako želim“.

-U 2017. smo želeli posetionica da ponudimo jednu drugačiju dimenziju iskustva i da ih podstaknemo da uživaju u malim stvarima koje život čine lepšim, kao i da zadovoljstvo pronađu u radu na sebi. Puna sala bioskopa Cineplexx i osmeh na licima ljudi u publici, na svakom predavanju su nam pokazali da bi realizaciju projekta trebalo nastaviti i u ovoj godini i zato sa zadovoljstvom pokrećemo novi ciklus, u saradnji sa Centrom za lični razvoj „LEPO MI JE“ – ističe Nevena Martinović, PR UŠĆE Shopping Centera i dodaje da će karte za predavanje posetioci moći da kupe na blagajni bioskopa Cineplexx, po ceni od 500 dinara.

Izbor tema i predavača će i ove godine biti raznovrstan, u skladu sa različitim interesovanjima i potrebama publike.

Svi zainteresovani karte za predavanje, po ceni od 500 dinara, mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Lepo mi je, jer tako želim – Ranko Rajović

„Deca traže avanturu i sreću u virtuelnom svetu…ali tamo je neće naći“, biće tema predavanja koje će Dr Ranko Rajović održati u sredu, 13. juna u 20 časovau Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Karte su u prodaji po ceni od 500 dinara.

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Lepo mi je, jer tako želim – Ranko Rajović