Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

NOVI CIKLUS „LEPO MI JE, JER TAKO ŽELIM“ mart-decembar

Na zadovoljstvo publike koja je redovno pratila sedam predavanja održanih tokom 2017. godine, UŠĆE Shoping Center i Centar za lični razvoj „LEPO MI JE“ nastavljaju da dalje razvijaju projekat i šire zajedničke vrednosti koje neguju saosećajnost, hrabrost, rad na sebi i entuzijazam.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Uz poruku projekta „Lepo mi je, jer tako želim“ svakog meseca, istaknuti pojedinci, poznati široj javnosti po svojim ličnim i profesionalnim ostvarenjima, govoriće na važne životne teme i svojim primerima i savetima motivisati i inspirisati publiku.

„Vasil Hadžimanov i Uroš Petrović su nas motivisali da od NE napravimo DA i da razmišljamo izvan okvira. Ana Sofrenović je pokazala kako da ustanemo i kada padnemo, dok je Dr Ranko Rajović pričao na temu „Deca traže avanturu i sreću u virtuelnom svetu…ali tamo je neće naći“.

Jesenju sezonu motivacionih govora, uz prepoznatljivu poruku „Lepo mi je, jer tako želim“, nakon Dejana Savića, trenera šampionske vaterpolo reprezentacije Srbije i košarkaša Žarka Paspalja, nastaviće Dr Duško Ilić na temu „ Nađi pravi put do zdravog tela “, u četvrtak 15.novembra u 20 časova, u sali 10 bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

-Jesenja sezona će, kao i sve prethodne, biti zanimljiva i imati divne predavače. Posle Dejana Savića i Žarka Paspalja, košarkaške legende, predavanje će održati 15. novembra profesor dr Duško Ilić, osnivač PROFEX-Akademije zdravog života. I predavanjem u decembru publika će sigurno biti oduševljena, ali ćemo ovu informaciju sačuvati kao iznenađenje za sve – ističe Milica Stojiljković, autor projekta i osnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je“.

Svi zainteresovani karte za predavanje, po ceni od 500 dinara, mogu kupiti na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Lepo mi je, jer tako želim - Duško Ilić

Zdravo telo je odraz naše vitalnosti. Upravo to je razlog zbog koga ne treba da propustite motivaciono predavanje Dr Duška Ilića na temu „Nađi pravi put do zdravog tela” u četvrtak, 15. novembra u 20 časova u sali 10 bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Lepo mi je, jer tako želim - Duško Ilić