Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

CINEPLEXX POKLON KARTICA


DECEMBAR


Neka vaš poklon za najdraže tokom praznične sezone bude drugačiji, sa mnogo stila, neponovljiv i originalan. Pitate se kako?

Pokloni nezaboravne trenutke. Pokloni bioskop.

Kako su praznični dani vreme pravih filmskih hitova, na vama je da izaberete da li ćete ih obradovati savršenim 3D, 4D ili nestvarnim IMAX putovanjem kroz nove avanture na velikom platnu!

Sinhronizovana avanture „Trolovi: Bend na okupu”, ,,Pačija posla”, upoznavanje sa spektakularnim svetom čokolade u filmu ,,Vonka” ili fantastična animacija iz Dizni kuhinje ,,Želja”, pred praznike, odvešće vas na nezaboravno putovanje na velikom platnu!

Ljubitelji domaćih filmova mogu se prepustiti najnovijem ostvarenju Dragana Bjelogrlića ,,Čuvari formule” koji već neko vreme obara rekorde gledanosti. DC Univerzum fanovi spremite se za neponovljivu rolu Džejsona Momoe u epskoj avanturi ,,Akvamen I izgubljeno kraljevstvo” koji nas očekuje od 20. decembra, a jedinstveni doživljaj ovog filma moći ćete da pogledate u IMAX format u Cineplexx Galeija bioskopu.

Prava čarolija praznika dolazi kroz ljubav i zajedništvo sa prijateljima i porodicom, zato nam pred sam kraj ove godine u bioscope stiže sinhronizovana avantura ,,Medino Božićno čudo”! Na vama je samo da odaberete, a „mašnu” na vaš savršeni novogodišnji poklon dodajemo mi.

Minimalnim iznosom od 2.000 dinara imate priliku da poklonite voljenoj osobi Cineplexx poklon karticu za potpuno uživanje u najaktuelnijim naslovima. Karticu možete ponovo dopuniti istim ili iznosom većim od 2.000 dinara (u koracima od po 500 dinara). Maksimalni iznos uplate iznosi 10.000 dinara.

Poklon kartica se može koristiti za kupovinu ulaznica, hrane i pića u periodu od tri godine.

Cineplexx poklon karticu moguće je preuzeti na blagajnama bioskopa.
Pokloni magične trenutke. Pokloni bioskop.