Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PORODIČNI DAN UZ FANTASTIČNU AVANTURU „NEVIĐENI 2“


nedelja 24. juna od 12 do 17 časova

Sjajan dan za druženje zakazan je u svim bioskopima Cineplexx u nedelju 24. juna od 12 do 17 časova na Porodičnom danu! Ne propustite da se uz hladno osveženje koje je za sve mališane obezbedio FRIKOM, sjajno zabavite uz nastavak animirane avanture „Neviđeni 2“.

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Naši neviđeno sjajni junaci pokušavaju da vode miran i „normalan” porodični život, što je gotovo nemoguće kada poseduju takve moći. Njihova misija će uskoro izaći na videlo: stigao je novi zločinac koji preti sve da uništi. Prvi deo animirane priče o avanturama ove nesvakidašnje porodice gledali smo 2004. godine i taj film je zaradio više od 633 miliona dolara širom sveta. Reditelj Bred Bird režirao je i prvi deo, kao i Oskarom nagrađeni animirani film Mućkalica.

U sinhronizaciji ove uzbudljive animirane avanture učstvovali su Boris Pingović, Teodora Ristovski, Ivona Rambosek, Todor Jovanović, Ivan Jevtović i mnogi drugi.

Pre filma „Neviđeni 2“, naši dragi mališani imaće priliku da pogledaju i kratkometražni film „BAO“ koji nam takođe dolazi iz Dizni/Piksar kuhinje. Nežna i emotivna priča o odnosu roditelja i dece, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Sve mališane, uz kupljenu ulaznicu očekuje na poklon i časopis „Mali politikin zabavnik” ili „Hajmo drugari” , kao i mnoštvo kreativnih radionica i pregršt dobre zabave!

Sjajna zabava uz vaše omiljene junake i FRIKOM hladno osveženje za ove tople dane, učiniće ovaj Porodični dan nezaboravnim!

Karte za Porodični dan su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx.

Vidimo se u bioskopima Cineplexx!

Neviđeni 2

Zec Petar

Animirano-igrani film Zec Petar priča nikad pre ispričanu priču o Zecu Petru koja počinje tako što Petar i njegova cela porodica preuzmu farmu starog gospodina Gregora i počnu je uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered.

Zec Petar

Čarobni princ

SINHRONIZOVANO!
Svi znamo kako završavaju klasične bajke. Pepeljuga se udaje za princa na belom konju, Snežana takođe, a Uspavana Lepotica se udaje za…isto princa na belom konju. A kako završava nova animacija producenata Šreka saznajte sami.

Čarobni princ