Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Cineplexx članovi


Želite da postanete Cineplexx član? Registracija je besplatna i vrlo jednostavna, a definitivno se isplati. Samo kao Cineplexx član možete da uživate u određenim pogodnostima koje vam se pružaju!


Cineplexx Member
Veoma lako! Potrebno je da se registrujete ovde i da uživate u svim pogodnostima koje imaju Cineplexx članovi!
Kao Cineplexx član imate mogućnost online rezervacije bioskopskih ulaznica 24 sati dnevno, sedam dana u nedelji. Direktnim odlaskom na prikaz sedišta u sali možete odabrati željena mesta i rezervisati karte. Potvrdu o rezervaciji treba odštampati ili samo zapamtiti broj rezervacije kako biste preuzeli svoje bioskopske ulaznice na blagajni bioskopa, najkasnije pola sata pre početka željene projekcije.
Kao članovi možete nedeljno dobijati besplatni newsletter o repertoaru vašeg omiljenog bioskopa, kao i informacije o događajima i akcijama. Na newsletter se možete prijaviti preko "Moj Cineplexx.rs" u odeljku "Članstva" i isto tako se možete i odjaviti. Prvobitno je potrebno da se prijavite u polju "prijave članstva" sa korisničkim imenom i lozinkom. Specijalni newsletter se šalje isključivo za određene filmove ili događaje.
Karte za filmove, ekskluzivni pokloni inspirisani glavnim likovima filmova i još mnogo iznenađenja specijalno pripremljeni samo za članove Cineplexxa.
Kao Cineplexx član imate opciju "Zapamti film" ili "Zapamti događaj" kako nikada ne biste propustili željeni film ili događaj u bioskopu. Aktiviranjem ove opcije, na e-mail adresu dobićete podsetnik o početku prikazivanja filma odnosno dešavanju događaja.
Zanima nas vaše mišljenje! Pozivamo vas da kao Cineplexx član ocenjujete, komentarišete i kritikujete filmove koji se prikazuju. Takođe, povežite se sa nama uz pomoć različitih društvenih mreža kao što su Facebook, YouTube, Twitter i Instagram.