Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

 • Cineplexx 4D Delta City
 • Cineplexx BEO Shopping Center
 • Cineplexx BIG Beograd
 • Cineplexx BIG Kragujevac
 • Cineplexx Galerija Beograd
 • Cineplexx Niš
 • Cineplexx Promenada
 • Cineplexx UŠĆE Shopping Center


CINEPLEXX BONUS KARTICA


Ostvari više pri svakoj poseti bioskopu! Za svaki 1 dinar potrošen na blagajni bioskopa pri kupovini ulaznica, hrane ili pića, dobijaš 1 bonus bod. Svoje bodove možeš zameniti za atraktivne nagrade, dok uplatom od najmanje 2.000 dinara na svoju Cineplexx bonus karticu, možeš ostvariti pravo na sniženu cenu ulaznica.

CBC


TVOJE POGODNOSTI


 • 1 bonus bod za svaki potrošeni dinar*
 • atraktivne nagrade u zamenu za bodove >> PREGLED NAGRADA
 • online kupovina bioskopskih ulaznica**
 • online provera stanja bodova

* Na dnevnom nivou može da se prikupi najviše 2.000 bonus bodova za bioskopske ulaznice, dok na blagajni hrane i pića najviše 4.000 bodova.

** Na dnevnom nivou moguće je online kupiti najviše dve bioskopske ulaznice


UPLATI NOVAC NA KARTICU I UŠTEDI


Prilikom uplate od najmanje 2.000 dinara na svoju Cineplexx bonus karticu, možeš ostvariti dodatne pogodnosti:

 • preuzimanje rezervisanih bioskopskih ulaznica do 10 minuta pre početka projekcije (umesto uobičajenih 30 minuta)
 • atraktivne nagrade u zamenu za bodove
 • popust na cene bioskopskih ulaznica
 • bezgotovinsko plaćanje na blagajni bioskopa

Cineplexx UŠĆE Shopping Center


Ponedeljak - petak 2D620,00 RSD
Subota - nedelja, praznici 2D660,00 RSD
Ponedeljak - petak 3D760,00 RSD
Subota - nedelja, praznici 3D800,00 RSD

Cineplexx Delta City


Ponedeljak - petak 2D590,00 RSD
Subota - nedelja, praznici 2D630,00 RSD
Ponedeljak - petak 3D730,00 RSD
Subota - nedelja, praznici 3D770,00 RSD

Cineplexx BIG Beograd


Ponedeljak - petak 2D590,00 RSD
Subota - nedelja, praznici 2D630,00 RSD
Ponedeljak - petak 3D730,00 RSD
Subota - nedelja, praznici 3D770,00 RSD

Cineplexx BIG Kragujevac


Ponedeljak - petak 2D470,00 RSD
Subota - nedelja, praznici 2D520,00 RSD
Ponedeljak - petak 3D600,00 RSD
Subota - nedelja, praznici 3D650,00 RSD

Cineplexx Niš


Ponedeljak - petak 2D340,00 RSD
Subota - nedelja, praznici 2D390,00 RSD
Ponedeljak - petak 3D460,00 RSD
Subota - nedelja, praznici 3D510,00 RSD

Cineplexx Promenada


Ponedeljak - petak 2D520,00 RSD
Subota - nedelja, praznici 2D560,00 RSD
Ponedeljak - petak 3D650,00 RSD
Subota - nedelja, praznici 3D690,00 RSD

CINEPLEXX BEO SHOPPING CENTER


Ponedeljak - petak 2D590,00 RSD
Subota - nedelja, praznici 2D630,00 RSD
Ponedeljak - petak 3D730,00 RSD
Subota - nedelja, praznici 3D770,00 RSD

CINEPLEXX GALERIJA BEOGRAD


Ponedeljak - petak 2D650,00 RSD
Subota - nedelja, praznici 2D690,00 RSD
Ponedeljak - petak 3D790,00 RSD
Subota - nedelja, praznici 3D830,00 RSD
Ponedjeljak - nedelja, praznici IMAX 2D1040,00 RSD
Ponedjeljak - nedelja, praznici IMAX 3D1290,00 RSD

* Snižene cene ulaznica ne važe za specijalne projekcije. Kod filmova dužih od 120, 140 i 180 minuta, i pri kupovini VIP sedišta, naplaćuje se doplata na osnovnu cenu ulaznice. Dnevno je moguće kupiti najviše 2 ulaznice sa sniženom cenom.

Bonus bodovi i gratis ulaznice prikupljeni na Cineplexx bonus kartici ne mogu se zameniti niti iskoristiti za organizovanje privatnih ili za redovne projekcije u MX4D i IMAX tehnologiji.ŽELIŠ JOŠ VIŠE?
CINEPLEXX BONUS BLACK KARTICA


Black status ostvaruješ na period od najkraće godinu dana, ukoliko tokom kalendarske godine skupiš 30 ili više ulaznica koristeći svoju Cineplexx bonus karticu. Na dnevnom nivou moguće je ostvariti dve ulaznice za Black status, bez obzira na broj kupljenih ulaznica. Ukoliko u toku jednog dana kupite više ulaznica sa različitim datumima projekcija, sistem će evidentirati samo dve ulaznice za Black status.
Dodatne pogodnosti koje ostvaruješ sa Black karticom su:

 • 1 besplatna ulaznica prilikom prelaska na Black karticu
 • 10% popusta na kupovinu Cineplexx bonus Black karticom na blagajni hrane i pića (potrebno je da na kartici ima sredstava)*
 • atraktivan rođendanski poklon
 • ekskluzivni obilazak Cineplexx bioskopa
 • pozivnice za premijere i specijalne događaje

* Navedena pogodnost se odnosi na upotrebu Cineplexx bonus BLACK kartice kao sredstva plaćanja.
VIŠE INFORMACIJA O CINEPLEXX BONUS KARTICI

Besplatno se registrujte na našoj web stranici (do registracije). Kod koji dobijete putem e-maila je potrebno da pokažete na blagajni bioskopa, na osnovu kojeg vam zaposleni izdaje Cineplexx bonus karticu.

Već imate online nalog na našoj stranici? U tom slučaju nema potrebe da se ponovo registrujete. Dovoljno je da prilikom sledeće posete na blagajni bioskopa preuzmete vašu Cineplexx bonus karticu na osnovu datuma rođenja i e-mail adrese.
Svoju Cineplexx bonus karticu možete dopuniti na blagajni bioskopa u toku radnog vremena sa najmanjim iznosom od 2.000 dinara, dok je online dopuna moguća preko CineplexxRS mobilne aplikacije.
Svoje bodove možete zameniti na blagajni bioskopa za besplatne ulaznice ili artikle sa prodajnog šanka hrane i pića. Pregled nagrada možete proveriti OVDE! .
Stanje svojih bonus bodova u svakom trenutku možete proveriti online. Potrebno je da u gornjem desnom uglu izaberete svoje ime i označite opciju "Cineplexx bonus kartica" kako biste videli stanje sakupljenih bodova. Svoje bodove možete proveriti i na Cineplexx aplikaciji pod Cineplexx bonus kartica, kao i u vašem newsletter-u, na bioskopskim ulaznicama ili potvrdi rezervacije.
Uplaćeni iznos na Cineplexx bonus kartici važi 18 meseci od dana uplate. Nakon isteka 18 meseci, popusti povezani sa Cineplexx bonus karticom više ne važe. Preostali iznos nije moguće vratiti vlasniku kartice, ali se može koristiti kao bezgotovinsko sredstvo plaćanja ulaznica (bez popusta) narednih 60 meseci. Nakon isteka tih 5 godina, sredstva na kartici prestaju da važe.

Bonus bodovi koje skupite na Cineplexx bonus kartici se mogu iskoristiti u periodu od 18 meseci od dana kad su skupljeni. Nakon isteka 18 meseci, bodovi se brišu, međutim, bodovi koji nisu stariji od 18 meseci ostaju na kartici i mogu se koristiti dok ne isteknu.

Sredstva na kartici (novac i bodovi) se ne mogu unovčiti, niti se mogu prebaciti na Cineplexx bonus karticu drugog korisnika.
Ukoliko u toku kalendarske godine skupite 30 ili više bioskopskih ulaznica koristeći svoju Cineplexx bonus karticu, postajete naš VIP korisnik sa “BLACK” statusom do isteka tekuće, kao i celu narednu godinu. O promeni statusa ćete biti obavešteni putem e-maila, nakon čega ćete moći da zamenite vašu Cineplexx bonus karticu za Cineplexx bonus BLACK karticu na blagajni bioskopa.
 • Kad dostignete “Black” status, kao znak dobrodošlice poklanjamo vam jednu bioskopsku ulaznicu koja se automatski dodaje na vašu Cineplexx bonus BLACK karticu.
 • Na blagajni hrane i pića imate 10% popusta na sve artikle ukoliko plaćate sa svojom Cineplexx bonus BLACK karticom (na kartici morate imati sredstava).
 • Kao rođendanski poklon dobijate 1 besplatnu ulaznicu koju možete iskoristiti u periodu od 14 dana od dana vašeg rođendana. Ulaznica ne važi za MX4D i IMAX projekcije.
 • Imate priliku za organizovani obilazak vašeg omiljenog bioskopa. Kad budete hteli u obilazak molimo da nas kontaktirate putem e-mail adrese bonuskartica@cineplexx.rs , najmanje 10 dana pre željenog termina. Sa vama možete povesti jednu osobu u obilazak.
 • S vremena na vreme putem Cineplexx newsletter-a dobićete pozivnice za specijalne projekcije ili premijere.
Molimo da nas o gubitku ili oštećenju kartice obavestite putem e-maila na bonuskartica@cineplexx.rs . Potrebno je da nam pošaljete broj svoje Cineplexx bonus kartice, zbog čega vas savetujemo da taj broj imate sačuvan odvojeno od same kartice. Nakon gubitka Cineplexx bonus kartice, vlasnik će dobiti novu karticu nakon datog broja izgubljene kartice i identifikacionog dokumenta. Sredstva i bonus bodovi će biti prebačeni sa stare na novu Cineplexx bonus karticu. Nova Cineplexx bonus kartica će važiti u istom periodu kao i izgubljena kartica.


>> Opšti uslovi izdavanja i korišćenja Cineplexx Bonus kartice