Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Premijera animirane avanture "Zvončica i vila gusarka"

18.03.2014
Beograd, 15.03.2014. - Svi posetioci bioskopa Cineplexx Delta City u subotu su imali priliku da pogledaju specijalnu projekciju animirane avanture "Zvončica i vila gusarka".

Zadovoljstvo nam je da podelimo sa vama delić atmosfere koju su uveličali glumci sinhronizacije filma i maketa gusarskog broda uz iznenađenja za devojčice obučene u poznatu vilu.

Na ovoj projekciji prisutnim mališanima društvo su pravili glumci koji su se potrudili da sinhronizovana verzija ovog preslatkog filma bude predstavljena domaćoj publici na najlepši mogući način: Snežana Jeremić Nešković (Zvončica), Slobodan Stefanović (Džejms Kuk), Paulina Manov (Maglica), Jadranka Bugarski (Iskrica), Marko Marković (vila Gari i Port), Marko Kon (Jang), Milan Tubić (Starbord), Slobodan Tešić (Zveki), Srđan Čolić (Bonito), Vesna Stanković (Vilinska kraljica) i režiser sinhronizacije Dragan Vujić Vujke.


Iz sveta „Petra Pana“ stiže „Zvončica i vila gusarka“, neverovatna avantura o Zarini, pametnoj i ambicioznoj vili čuvarki vilinskog praha koju je začarao plavi vilinski prah i njegove beskrajne mogućnosti. Kad je njene sulude ideje dovedu u nevolju, ona će pobeći iz Doline vila i udružiće se s piratima spletkarošima sa Stene Lobanja koji će je izabrati za kapetana broda. Zvončica i njeni prijatelji moraće da se upuste u epsku avanturu da nađu Zarinu i usput će se boriti s bandom pirata koju predvodi mladić koji poslužuje na brodu po imenu Džejms, koji će uskoro biti poznat pod imenom Kapetan Kuka. Sinhronizovano na srpski!

"Zvončica i vila gusarka" je u bioskopu Cineplexx od četvrtka, 20. marta!

Cineplexx bonus kartica - tvoj klub pogodnosti


Za sve koji žele više!

Na događaje

REVOLUCIJA BIOSKOPA

Cineplexx predstavlja IMAX® - bioskopsko iskustvo koje će postaviti nove standarde gledanja filmova kod nas!

Na događaje

Moj Cineplexx utorak

Svaki utorak – filmski dan u bioskopu Cineplexx sa sniženom cenom karte!

Na događaje