Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Premijera filma Believe Džastina Bibera

Održan treći Teens night u bioskopu Cineplexx

23.01.2014
Premijera dugoočekivanog dokumentarnog filma o Džastinu Biberu, tinejdž muzičkoj senzaciji iz Kanade, „Justin Bieber’s Believe“ održana je 22. januara u okviru Teens night događaja u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza.

Film „Believe“ je režirao Džon Ču, koji je režirao i prvi Džastinov dokumentarni film “Never Say Never”, a koji nažalost nije bio prikazivan u našoj zemlji. Svi obožavaoci Džastina Bibera, takozvani Belieberi, su učestvovali u velikoj kampanji koja je zaživela na društvenim mrežama, gde su glasanjem pokušali da izbore prikazivanje filma u svojoj zemlji.
Ovaj neverovatni film će vam dati intiman pogled na turneju Believe, Džastina Bibera, rasprodatu širom sveta. Ne samo da ćete biti u prilici da doživite vizuelni spektakl uz koncertne snimke Džastinovih najvećih hitova, već ćete dobiti i specijalnu priliku da zavirite u bekstejdž i posvedočite kako je organizovana i sprovedena cela turneja. Film nudi i ekskluzivan pogled na Džastinov život van scene. Pratite Džastinov put od gubitnika koji je sanjao da svira na Madison Square Garden-u, do najveće pop zvezde, koja je postao danas.

Svi posetioci Teens night događaja u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza na poklon su dobili HEJ! Magazin, dok je Universal Music pripremio poklon CD za najveće obožavaoce Džastina Bibera.

Cineplexx bonus kartica - tvoj klub pogodnosti


Za sve koji žele više!

Na događaje

REVOLUCIJA BIOSKOPA

Cineplexx predstavlja IMAX® - bioskopsko iskustvo koje će postaviti nove standarde gledanja filmova kod nas!

Na događaje

Moj Cineplexx utorak

Svaki utorak – filmski dan u bioskopu Cineplexx sa sniženom cenom karte!

Na događaje