Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Premijera dokumentarnog filma Otvorenih očiju

26.02.2018

U prepunoj sali bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza, u ponedeljak 19. februara održana je premijera dokumentarnog filma “Otvorenih očiju”. Najveća sala bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza bila je mala da primi sve zainteresovane goste koji su na velikom platnu želeli da isprate priču o svom sugrađaninu, kako ga nazivaju – heroju.

Film "Otvorenih očiju" je dokumentarni film o Goranu Nikoliću, Kragujevčaninu koji je rođen sa pet posto vida i njegovom podvigu, kojim je ušao u Ginisovu knjigu rekorda istrčavši 55 maratonskih trka za 55 uzastopnih dana.

Film je priča o njegovom životu i razmišljanjima kao i o podvigu koju Goran sam priča dok trči stazama Spomen parka Šumarice. Ovo je takođe priča o snazi volje kao pokretačke snage u čoveku, pronalaženju alternativa u životu osoba rođenih sa invaliditetom kao i pomeranju granica ljudske izdržljivosti.

Dokumentarni film "Otvorenih očiju", dobio je najpozitivnije ocene stručne javnosti, ali i ovacije publike. Film je režirao Marko Novaković, a kao koscenarista u ovom ostvarenju učestvovao je Miroslav Aksentijević.

Posle kragujevačke premijere koja je održana u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, dokumentarni film "Otvorenih očiju" biće prikazan u preko 50 gradova u Srbiji, Crnoj Gori i BiH, kao na festivalima u Melburnu, Čikagu i Bankuveru.

KLUB ČETVRTAK RELOADED

Dan kada svaki dolazak u bioskop vredi više! Svakog četvrtka očekuje vas poklon prilikom plaćanja ulaznica Cineplexx bonus karticom!

Na događaje

Specijalni porodični paket

Posebna ponuda za članove Porodičnog film kluba u Kragujevcu i Nišu!

Na događaje

Moj Cineplexx utorak

Svaki utorak – filmski dan u bioskopu Cineplexx sa sniženom cenom karte!

Na događaje