Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

ODRŽANA PREMIJERA FILMA „JUŽNJACI MARŠ!“ U BIOSKOPU CINEPLEXX


Glavni akteri filma družili se sa posetiocima bioskopa Cineplexx Delta City

28.02.2014

Beograd, 27.02.2014. - Svečana premijera filma “Južnjaci marš” reditelja Gorana Vojnovića održana je sinoć u bioskopu Cineplexx Delta City. Posetioci bioskopa su imali prilike da premijerno pogledaju film snimljen prema istoimenom bestseleru koji je u Srbiji 2009. godine objavila izdavačka kuća Rende. U Sloveniji, film “Južnjaci marš” videlo je 55 hiljada ljudi.

Gosti svečane premijere


Premijeri filma „Južnjaci marš“ su prisustvovali glumci Benjamin Krnetić, Dino Hajderović, Ivan Pašalić, Jernej Kogovšek, Emir Hadžihafizbegović i Nuša Šenk, producent filma Boštjan Iković i reditelj i scenarista filma Goran Vojnović.

Sve posetioce svečane premijere pozdravio je Franc But, ambasador Republike Slovenije u Srbiji, koja je ujedno organizovala kratko druženje nakon projekcije filma u okviru bioskopa Cineplexx.

Marko, Adi, Aco i Dejan sede ispred bloka zgrada u Fužinama. Marko je ljut zbog toga što je prestao da trenira košarku, što ga zanosna televizijska voditeljka ne primećuje i što će mu otac pobesniti kada sazna da je prestao sa treninzima. Adi je izritiran činjenicom da je njegov brat Sanel zavisnik od droge te zbog toga što njegov otac Mirsad rađe spava sa konobaricama u Austriji nego da se bavi problemom svoga sina. Makarovićka – vesela devojka zadaje probleme Aci koji se želi osvetiti Damjanoviću, vozaču autobusa. Dejan je teskoban zbog toga što se njegova majka želi preseliti u Slovenske Konjice. Jedne noći, policajci četvoricu prijatelja zaustavlja na ulici i u tom trenutku njihovi životi krenu u jednom potpuno drugom, neočekivanom smeru.

Film se prikazuje u Bioskopima Cineplexx od 27. februara!

Cineplexx bonus kartica - tvoj klub pogodnosti


Za sve koji žele više!

Na događaje

REVOLUCIJA BIOSKOPA

Cineplexx predstavlja IMAX® - bioskopsko iskustvo koje će postaviti nove standarde gledanja filmova kod nas!

Na događaje

Moj Cineplexx utorak

Svaki utorak – filmski dan u bioskopu Cineplexx sa sniženom cenom karte!

Na događaje