Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

POLA MILIONITI GLEDALAC FILMA „MONTEVIDEO, VIDIMO SE!“


Povodom pola milijuntog gledaoca, u bioskopu Cineplexx Delta City organizovano je druženje sa ekipom filma i dodeljene nagrade posetiocima bioskopa.

24.02.2014
Beograd, 23.02.2014. – Film koji govori o učešću fudbalske reprezentacije Jugoslavije na svetskom prvenstvu u Montevideu 1930. godine, “Montevideo, vidimo se!” reditelja Dragana Bjelogrlića, je za nešto više od pet nedelja prikazivanja ukupno pogledalo 500.000 gledalaca. Tim povodom, u bioskopu Cineplexx Delta City organizovano je druženje sa ekipom filma i dodeljene nagrade posetiocima bioskopa.

Druženju u bioskopu Cineplexx večeras su prisustvovali glumci Miloš Biković, Petar Strugar, Predrag Vasić , Ivan Zekić, Andrija Kuzmanović, Viktor Savić, Nenad Heraković i drugi. Specijalni gosti događaja bili su finalisti takmičenja X faktor Daniel Kajmakoski, Aleksandra Brković, Aleksa Perović, Lukijan Ivanović, Tamara Milanović i Ilma Karahmet.


Ekipa filma koji je oborio sve rekorde gledanosti, kako u bioskopu Cineplexx u Beogradu, tako i Kragujevcu, imala je čast da izvuče dobitnika glavne nagrade za 500.000 gledaoca – MacBook Pro kompujtera. Pored glavne nagrade, dodeljeni su i ostali pokloni iz filma najsrećnijim gledaocima.

Film o najvećem uspehu domaćeg sporta na Prvom svetskom prvenstvu u Montevideu se trenutno nalazi na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza.

Cineplexx bonus kartica - tvoj klub pogodnosti


Za sve koji žele više!

Na događaje

REVOLUCIJA BIOSKOPA

Cineplexx predstavlja IMAX® - bioskopsko iskustvo koje će postaviti nove standarde gledanja filmova kod nas!

Na događaje

Moj Cineplexx utorak

Svaki utorak – filmski dan u bioskopu Cineplexx sa sniženom cenom karte!

Na događaje