Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Otvaranje Cineplexx Ušće


Novi, najmoderniji bioskop Cineplexx u Ušću otvara se nakon šest meseci čekanja

10.03.2014

Beograd, 10.03.2014. – Dugoočekivano otvaranje najmodernijeg bioskopa Cineplexx u Ušće Shopping Center-u zakazano je za sredu, 09. april. Nakon višemesečnih radova, značajno uloženih sredstava i resursa, posetioci Ušća će posle više od pola godine čekanja imati priliku da posete bioskop urađen prema standardima kompanije Cineplexx.

Čast da otvori bioskopsku sezonu u novom i najvećem bioskopu u ovom delu Evrope pripala je filmu cenjenog reditelja Srđana Dragojevića „Atomski s’desna“ sa specijalnim, pretpremijernim prikazivanjem filma 08. aprila domaćim filmskim stvaraocima i profesionalcima iz filmske industrije iz čitavog sveta!

Uz tri ekskluzivna holivudska blokbastera i najaktuelnije filmove u tom trenutku, bioskop Cineplexx će 09. aprila otvoriti vrata svojoj publici. Najsavremeniji bioskop u regionu će imati ukupno 11 digitalizovanih sala opremljenih sa vrhunskom, RealD 3D tehnologijom i visokim kvalitetom slike i zvuka, kao i sedištima za zaljubljene. Fantastični 4K projektori predstavljaju novinu na tržištu bioskopa u regionu. Oni prikazuju sliku u visokoj rezoluciji, duplo većoj od 2K slike na koju smo navikli do sada u bioskopima.

„Kompanija Cineplexx je na tržištu Srbije prisutna duže od dve godine, sa bioskopima u „Delta City-u“ u Beogradu i tržnom centru „Kragujevac Plaza“. Zadovoljstvo nam je da na spisak postojećih bioskopa dodamo i najmoderniji Cineplexx u Ušće Shopping Centru, najvećem centru u Srbiji i na taj način proširimo bioskopsku mrežu i pružimo posetiocima savršen filmski doživljaj, kao što dolikuje regionalnom lideru“, izjavio je Kristof Papusek, managing partner kompanije Cineplexx International.

Cineplexx Ušće Shopping Center će u okviru četiri sale imati po dva reda opremljena sa udobnim, VIP sedištima, posebno dizajniranim kožnim foteljama, smeštenim u najboljem delu dvorane. Njihova pozicija, struktura i dizajn gledaocima pružaju osećaj kao da film gledaju iz svoje omiljene fotelje kod kuće.

„Veoma nam je drago što smo uspostavili saradnju sa Cineplexxom. Ponosni smo što se kod nas otvara najsavremeniji multipleks bioskop u regionu i to baš za naš peti rodjendan. Od 09. aprila svi posetioci Ušća imaće priliku da uživaju u najatraktivnijim filmskim naslovima i to na najboljim platnima i projektorima. USCE SC se trudi da postavlja standarde i ova saradnja je još jedan dokaz takvog našeg poslovanja, izjavila je Tijana Vujović, direktorka Confluence Property Management, kompanije koja upravlja ovim centrom.

Cineplexx je austrijska bioskopska grupacija sa preko četiri decenije iskustva u ovoj oblasti. Danas Cineplexx mrežu čini 36 multipleksa i 6 tradicionalnih bioskopa u Austriji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji i Italiji, sa 280 bioskopskih dvorana i 64.000 sedišta. Sa oko 1.200 zaposlenih, Cineplexx bioskope godišnje poseti više od 10,5 miliona gledalaca.

Cineplexx bonus kartica - tvoj klub pogodnosti


Za sve koji žele više!

Na događaje

REVOLUCIJA BIOSKOPA

Cineplexx predstavlja IMAX® - bioskopsko iskustvo koje će postaviti nove standarde gledanja filmova kod nas!

Na događaje

Moj Cineplexx utorak

Svaki utorak – filmski dan u bioskopu Cineplexx sa sniženom cenom karte!

Na događaje