Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

ODRŽANA PREMIJERA FILMA "LEO DA VINČI: MISIJA MONA LIZA"

13.03.2018

Beograd, ponedeljak 12. mart - U subotu 10. marta održana je svečana premijera novog sinhronizovanog filma "Leo Da Vinči: Misija Mona Liza", u bioskopu Cineplexx Delta City. Usled velikog interesovanja za ovo novo animirano ostvarenje uvedena je još jedna dodatna projekcija istog dana, a svi mališani učestvovali su pre filma u posebno tematskim osmišljenim kreativnim radionicama, kvizu znanja "Potraga za blagom", Face paintu, poklonima partnera premijere i dečjem koktelu. Svi prisutni fotografisali su se sa glumcima koji su potpisivali postere iz filma koje im je poklonio 2i Film. Premijeri su pored velikog broja mališana prisustvovali i poznate ličnosti među kojima su bili Leontina, Srđan Čolić Mobi Dik, Milena Marić, Milan Kalinić i drugi.

I deca i odrasli su uživali u ovom novom animiranom ostvarenju, u nezavisnoj italijanskoj produkciji, a svoje oduševljenje nakon projekcije podelili sa nama. Pre početka filma od 15h u foajeu bioskopa organizovan je poseban tematski program koji odgovara tematici filma sa idejom da se deci i roditelji predstave kreativni načini za ispunjavanje slobodnog vremena, sticanje veština i sposobnosti dece. Tako su deca mogla da učestvuju u radionici Beo Art House koji je poklonio vaučera za radionice kao poklone iznenadjenja, radionici avimodelarstva aero kluba Modelar , zatim kvizu "Potraga za blagom" koju je posebno za ovu priliku osmislio Outrun i face paintingu. U sali su mališace obradovali partneri projekcije koji su najsrećnijima dodelili poklone Politikin zabavnik, Pika Pau ekološke pametne igračke, majice i šolje sa jedinstvenim Škrabac ilustracijama, Zlatiborac bojanke, majice i postere iz filma.

Na kraju obe premijerne projekcije se ispred velikog platna najzahtevnijoj publici, deci, poklonila ekipa filma: Milan Antonić (Leo), Milena Živanović (Liza), Milan Tubić (Lorenco), i Darija Vračević (Agnes),Đorđe Divjak (Nikolo), Tomaš Sarić, Branislav Platiša, Marko Marković, kao i Srđan Čolic i Milan Krunić, Livada produkcija, koji su odmah zatim nastavili druženje sa glumcima.

Nakon genijalne popodnevne avanture snagu smo povratili u foajeu gde je poslužen Dečji koktel koji je za ovu priliku obezbedio Zlatiborac, Knjaz Miloš i Domaće kiflice.

Svi oni koji su propustili premijerne projekcije mogu pogledati film već od četvrtka, 15. marta u bioskopima u distribuciji 2i Film.

O FILMU:
U novoj bioskopskoj avanturi život u gradu Vinciju prolazi mirno: mladi Leo je kreativan dečak i avanturista. On je izumeo pokretno vozilo koje može da se kreće po zemlji, u vazduhu i po vodi. Leo da Vinči radi na novim izumima uz pomoć prijatelja Lorenca dok ih njegova simpatija Liza posmatra rugajući im se. Nakon što je uništeno imanje Lizine porodice, njen otac planira da uda svoju ćerku za bogatog ali neprijatnog prosioca. Leonardo sa svojim prijateljem i samom Lizom odlučuje da novac stvore sami. Da bi spasili Lizu od neželjene udaje za plemića, ekipa se upušta u avanturu pronalaženja skrivenog blaga i sukoba sa piratima uz pomoć Leovih genijalnih izuma.

Leo da Vinči : Misija Mona Liza je inventivan crtani film, jer pripoveda jednu veliku avanturu kroz kreativnost i stvaranje. Nije samo puka avantura radi avanture, vec poruka kako kroz nadarenost i talente možeš da nekome pomogneš i učiniš život srećnijim i potpunijim. Pored toga, to je naravno i priča o drugarstvu, požrtvovanosti i ljubavi. Sve ono sto čini ili treba da čini život. izjavio je Milan Antonić, Leo

Da li će Leo pronaći blago i spasiti Lisu od neželjene udaje pogledajte u novoj genijalnoj avanturi Leo Da Vinči: Misija Mona Liza u bioskopima od 15. marta.

Film je u bioskopima od 15. marta u distribuciji 2i Film!

Sve informacije o filmu i intervju sa glumcima filma „Leo da Vinči: Misija Mona Liza“ pronadjite
OVDE , a trailer pogledajte OVDE , celokupno saopštenje preuzmite OVDE .

FB event premijere posetite OVDE .

Cineplexx bonus kartica - tvoj klub pogodnosti


Za sve koji žele više!

Na događaje

REVOLUCIJA BIOSKOPA

Cineplexx predstavlja IMAX® - bioskopsko iskustvo koje će postaviti nove standarde gledanja filmova kod nas!

Na događaje

Moj Cineplexx utorak

Svaki utorak – filmski dan u bioskopu Cineplexx sa sniženom cenom karte!

Na događaje