Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

HOLIVUDSKI GLAMUR U BIOSKOPU CINEPLEXX


Modni editorijal magazina „Bazar“ sa poznatom glumicom Jelenom Gavrilović!

02.03.2014
U susret svečanoj dodeli prestižne nagrade Oskar, centralna tema novog broja magazina „Bazar“ je filmska industrija i uticaj Holivuda na našu kinematografiju. Specijalna gošća modnog editorijala i lice sa naslovne strane je glumica Jelena Gavrilović, koja je proteklu, filmsku godinu obeležila sa fenomenalno otpevanom nosećom numerom „Let it go“ iz Diznijeve avanture „Zaleđeno kraljevstvo“.

Pored neverovatnog uspeha na blagajnama bioskopa, film u kom je Jelena glas pozajmila glavnoj junakinji Elsi, srpska verzija naslovne pesme je svrstana među najboljih 25 sinhronizacija na svetu i kandidovana za nagradu američke Akademije filmskih umetnosti i nauka u kategoriji za najbolju pesmu.

"Let it go" sinhroniziran na 25 jezika

Da crveni tepih i holivudski glamur nije rezervisan samo za Kodak teatar, već da je bioskop Cineplexx Delta City savršen da Jelena Gavrilović prošeta u haljinama Predraga Đuknića i Meline Džinović pokazao nam je Vlada Savić, modni urednik „Bazara“.

Časopis „Bazar“, ove godine slavi pedeset godina postojanja i u rođendanskoj godini odlučili smo da svaka naslovna strana bude modna, glamurozna i da idemo u korak sa svetskim trendovima kako u modnoj industriji, tako i u izdavaštvu. Kada nam se rodila ideja da prenesemo glamur crvenog tepiha, bioskop Cineplexx Delta City nam je bio savršena pozornica za slikanje naslovne strane i modnog editorijala“, izjavila je Ivana Filipović, glavna i odgovorna urednica magazina „Bazar“.

Pred objektivom fotografa Miše Obradovića se našao pravi raskoš, sjaj i glamur, kakav samo dolikuje prestonici sedme umetnosti i Jeleni Gavrilović. Za šminku se pobrinuo Marko Nikolić.

Novi broj magazina „Bazar“ se na kioscima može pronaći od petka, 28. februara.

Cineplexx bonus kartica - tvoj klub pogodnosti


Za sve koji žele više!

Na događaje

REVOLUCIJA BIOSKOPA

Cineplexx predstavlja IMAX® - bioskopsko iskustvo koje će postaviti nove standarde gledanja filmova kod nas!

Na događaje

Moj Cineplexx utorak

Svaki utorak – filmski dan u bioskopu Cineplexx sa sniženom cenom karte!

Na događaje