Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

ČUDO JE MOGUĆE – RAK JE IZLEČIV

15.02.2018

Povodom Međunarodnog dana dece obolele od raka, 15. februara 2018. godine, Udruženje “Uvek sa decom” organizuje besplatne manifestacije u UŠĆE Shopping Centru, sa ciljem pružanja podrške najmlađim onkološkim pacijentima, podizanja svesti o malignim bolestima i radi prikupljanja sredstava za pomoć obolelima i njihovim porodicama.

Već od 11 sati posetioci UŠĆA imaće priliku da se u veseloj atmosferi druže sa poznatim ličnostima i umetnicima Studija za animaciju i oslikavanje lica “Zemlja čuda”, gde će umetnici besplatno oslikavati lica mališana i prirediti im nezaboravnu zabavu.
Posebno iznenađenje za najmlađe građane i njihove roditelje, projekcija filma “Čudo”, zakazana je za 13 časova u bioskopu Cineplexx, na poslednjem spratu UŠĆA.
Bazirano na bestseleru New York Timesa, “Čudo” je neverovatna inspirativna topla priča o Augustu Pullmanu, dečaku s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu.

Tokom celodnevne manifestacije posetioci će imati priliku da kupe radove koje su pripremila deca obolela od raka, a sva sredstva biće usmerena ka projektu “Roditeljski kutak”, koji ima za cilj kupovinu stana namenjenog roditeljima iz unutrašnjosti Srbije, čiji se mališani leče na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije u Beogradu.

Svakog dana u Srbiji jedno dete oboli, a svake nedelje jedno premine zbog raka. Kancer je prvi uzročnik smrti u dečjem dobu i adolescenciji. Maligne bolesti su izlečive u preko 70 odsto slučajeva ukoliko se bolest dijagnostikuje u ranom stadijumu. U našoj zemlji od ovih bolesti leči se oko 500 mališana, a samo na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije u svakom momentu hospitalizovano je stotinu njih.

Pozivamo humane ljude velikog srca da pruže podršku obolelim mališanima. Malo znači mnogo u borbi za zdravlje naših mališana! Budimo zajedno uz njih jer - Čuda su moguća.

Više o Udruženju “Uvek sa decom” možete pronaći na sajtu http://www.sadecom.org.rs/

Cineplexx bonus kartica - tvoj klub pogodnosti


Za sve koji žele više!

Na događaje

REVOLUCIJA BIOSKOPA

Cineplexx predstavlja IMAX® - bioskopsko iskustvo koje će postaviti nove standarde gledanja filmova kod nas!

Na događaje

Moj Cineplexx utorak

Svaki utorak – filmski dan u bioskopu Cineplexx sa sniženom cenom karte!

Na događaje