Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Cineplexx – najbolji bioskop za porodice

17.03.2016

Sa petogodišnjim prisustvom na evropskom tržištu, Best Buy Award General II Serbia ima uvid u iskustvo i percepciju stanovnika Srbije o proizvodima i uslugama, ali i proizvođačima i trgovcima za koje se smatra da daju najbolji odnos cene i kvaliteta (tzv. best buy) na lokalnom tržištu.

Švajcarska kuća ICERTIAS – International Certification Association metodom CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness) je sprovela online anketu gde ispitanicima odgovori nisu bili unapred ponuđeni, već je bilo potrebno da sami navode ono što smatraju najprimerenijim odgovorom na postavljeno pitanje.

Lanac bioskopa Cineplexx Srbija osvojio je najveći broj glasova potrošača (br. 1 u kvalitetu) u istraživanju tržišta Best Buy Award General II Serbia. Na pitanje „Navedite naziv lanca bioskopskih sala koje prema vašem ličnom iskustvu i mišljenju, nude najbolji odnos cene i kvaliteta na srpskom tržištu:“, najveći broj ispitanika je odgovorio: Cineplexx.

Shodno tom rezultatu, bioskopi Cineplexx u Srbiji nose priznanje i medalju "Best Buy Award" - Br. 1 najboljeg odnosa cene i kvaliteta za osvojenu kategoriju u 2016.godini.

KLUB ČETVRTAK RELOADED

Dan kada svaki dolazak u bioskop vredi više! Svakog četvrtka očekuje vas poklon prilikom plaćanja ulaznica Cineplexx bonus karticom!

Na događaje

Specijalni porodični paket

Posebna ponuda za članove Porodičnog film kluba u Kragujevcu i Nišu!

Na događaje

Moj Cineplexx utorak

Svaki utorak – filmski dan u bioskopu Cineplexx sa sniženom cenom karte!

Na događaje