Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

NAGRADNI KONKURS #OSTANI CUDNOVAT

18.10.2016

U bioskopima Cineplexx trenutno možete da pogledate (ukoliko već niste) film vizionarskog reditelja Tima Bartona – Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu.
Priča prati šesnaestogodišnjeg Džejkoba čiji život teče potpuno mirno sve do strašne smrti njegovog dede, koja se dogodila pod sumnjivim okolnostima. Džejkobu do ruku dospeva tajanstveno pismo koje ga odvodi na velško ostrvo i do doma gospođice Peregrin za čudnovatu decu. Džejkob istražuje napuštene sobe i hodnike u razrušenoj kući, postaje mu jasno da ta deca nisu bila samo čudnovata: možda su bila i opasna, možda su s razlogom bila izdvojena na napuštenome ostrvu. Koliko se god to činilo nemogućim, nekako su još uvek bila živa...

Ukoliko vam se film dopadne, napišite neki zanimljiv komentar na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter), uz obavezno korišćenje heštega #OstaniCudnovat. Profili moraju biti otključani, a postovi javni i tagovani lokacijski u bioskopu Cineplexx, kako bi Organizator imao uvid u objavljene postove. Pored komentara, poželjno je (ali ne i neophodno) postaviti i sliku koja je povezana sa filmom.

MCF, Studio 20th Century Fox i bioskop Cineplexx, nagradiće troje najoriginalnijih autora!

Nagrade su:

- Autentična replika čizama lika Eme iz filma ,,Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu’’ sa autogramima glumaca (Ejsa Baterfild, Ela Purnel i Finli MekMilan)
- Dva plakata sa autogramima glumaca.

Autori kreativnih, originalnih i čudnovatih komentara osvojiće jednu od tri nagrade.

Konkurs traje do 23. oktobra.

Pravila konkursa možete pročitati OVDE.

KLUB ČETVRTAK RELOADED

Dan kada svaki dolazak u bioskop vredi više! Svakog četvrtka očekuje vas poklon prilikom plaćanja ulaznica Cineplexx bonus karticom!

Na događaje

Specijalni porodični paket

Posebna ponuda za članove Porodičnog film kluba u Kragujevcu i Nišu!

Na događaje

Moj Cineplexx utorak

Svaki utorak – filmski dan u bioskopu Cineplexx sa sniženom cenom karte!

Na događaje