Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Nagradni konkurs „Knjiga o džungli“

13.04.2016

Osvojite stolicu za kampovanje iz filma „Knjiga o džungli“! Da li ste spremni za avanture Moglija, Bagire i Balua u najnovijem igranom Diznijevom klasiku? Odgovorite tačno na postavljeno pitanje i osvojite stolicu za kampovanje iz gore navedenog filma. Nagrađujemo jednu osobu!

„Knjiga o džungli“ je potpuno nova igrana epska avantura o Mogliju, dečaku koji je odrastao sa čoporom vukova. Ali, Mogli će otkriti da više nije dobrodošao u džungli, kad mu strašni tigar Šir Kan, koji nosi ožiljke od ljudi, obeća da će eliminisati svakog ko mu predstavlja pretnju. Nateran da napusti jedini dom koji je do tad poznavao, Mogli će se upustiti u zadivljujuće putovanje na kome će otkriti samog sebe, a vodiće ga strogi panter i mentor Bagira i medved slobodnog duha Balu. Usput će Mogli sresti stvorenja iz džungle koja nemaju najbolje namere, uključujući Ka, pitona čiji će zavodljivi glas i pogled hipnotisati dečaka, i šarmantnog kralja Luja, koji će pokušati da navede Moglija da mu oda tajnu kako da dođe do smrtonosnog i varljivog Crvenog Cveta: vatre.

Na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx od 14.aprila.

Tačan odgovor na pitanje: "Koje godine je prikazan animirani Diznijev film Knjiga o džungli po prvi put?" je glasio: 1967.

Srećni dobitnik je:

Boris Dimitrijevic

Čestitamo!
Pokloni
Slika je simbolična.

KLUB ČETVRTAK RELOADED

Dan kada svaki dolazak u bioskop vredi više! Svakog četvrtka očekuje vas poklon prilikom plaćanja ulaznica Cineplexx bonus karticom!

Na događaje

Specijalni porodični paket

Posebna ponuda za članove Porodičnog film kluba u Kragujevcu i Nišu!

Na događaje

Moj Cineplexx utorak

Svaki utorak – filmski dan u bioskopu Cineplexx sa sniženom cenom karte!

Na događaje