Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Nagradni konkurs „Planeta majmuna – Rat"

12.07.2017

Planeta majmuna – Rat, poslednji deo popularne blokbaster franšize, koja je krenula sa filmom Početak iz 2011. godine, a zatim Revolucija iz 2014. godine, stiže u bioskope Cineplexx, a mi vas nagrađujemo rancem iz istoimenog filma za svaku pustolovinu. Potrebno je da samo odgovorite tačno na postavljeno pitanje. Nagrađujemo jednu osobu!

U trećem delu popularne blokbaster franšize, zajednica genetski modifikovanih majmuna, ulazi u krvav obračun sa vojskom ljudi predvođenom nemilosrdnim Pukovnikom. Nakon nezamislivih gubitaka sa kojim se suočava zajednica majmuna, Cezar doživljava krah i oslobađa svoju mračnu stranu, što rađa želju za borbom koja će osvetiti njegovu vrstu. Naposletku, neizbežan susret Cezara i Pukovnika dovodi do očekivanog - rata koji će odrediti sudbinu ljudi, majmuna i čitave planete.

Odgovor na pitanje:Kako se u trećem delu popularne franšize zove inteligentna šimpanza koja predvodi zajednicu genetski modifikovanih majmuna? glasio je: Cezar

Srećna dobitnica je:

Marija Bešević

Čestitamo!
Slika je simbolična.

KLUB ČETVRTAK RELOADED

Dan kada svaki dolazak u bioskop vredi više! Svakog četvrtka očekuje vas poklon prilikom plaćanja ulaznica Cineplexx bonus karticom!

Na događaje

Specijalni porodični paket

Posebna ponuda za članove Porodičnog film kluba u Kragujevcu i Nišu!

Na događaje

Moj Cineplexx utorak

Svaki utorak – filmski dan u bioskopu Cineplexx sa sniženom cenom karte!

Na događaje