Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Nagradni konkurs „Klub zadovoljnih žena“

30.05.2018

Urnebesno zabavna komedija, koja nam pokazuje kako život u trećoj životnoj dobi može biti itekako interesantan, stiže u bioskope Cineplexx! Ukoliko želite da osvojite karte za film i tako se pripremite za puno smeha, onda ste na pravom mestu! Potrebno je da odgovorite tačno na postavljeno pitanje, a mi ćemo nagraditi jednu osobu dvema ulaznicama za ovaj naslov!

Radnja filma je smeštena u Kaliforniju, a prati život četiri prijateljice čiji se životi promene nakon čitanja knjige „Pedeset nijansi – Siva”, u njihovom književnom klubu.
Trilogija „Pedeset nijansi” inače nije vrsta literature koju ove uspešne i inteligentne dame imaju običaj da čitaju, međutim njihovi se životi drastično menjaju nakon što pročitaju slavni erotski roman.

Tačan odgovor na pitanje "Koje glumice tumače glavne uloge u filmu „Klub zadovoljnih žena“ glasi: Džejn Fonda, Dajan Kiton, Kendis Bergen i Meri Stinburgen!

Srećna dobitnica je:

Milena Manojlović

Čestitamo!

KLUB ČETVRTAK RELOADED

Dan kada svaki dolazak u bioskop vredi više! Svakog četvrtka očekuje vas poklon prilikom plaćanja ulaznica Cineplexx bonus karticom!

Na događaje

Specijalni porodični paket

Posebna ponuda za članove Porodičnog film kluba u Kragujevcu i Nišu!

Na događaje

Moj Cineplexx utorak

Svaki utorak – filmski dan u bioskopu Cineplexx sa sniženom cenom karte!

Na događaje