Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Nagradni konkurs „KRALJ ARTUR: LEGENDA O MAČU“

10.05.2017

Osvojite majicu iz dugo iščekivane čuvene epske akcione avanture „Kralj Artur: Legenda o maču”.Istorijski spektakl Gaja Ričija, koji će vas odvesti na daleka istorijska mesta i upoznati sa događajima iz tog perioda je stigla u naše bioskope, a mi vas nagrađujemo poklon majicom iz istoimenog filma. Potrebno je da samo odgovorite tačno na postavljeno pitanje. Nagrađujemo dve osobe!
Kada Arturovog oca ubije njegov brat, Vortigern, on preuzme njegovu krunu. Izgubivši nasledstvo, Artur se nađe u mračnim ulicama grada. Ali, kada izvuče mač iz kamena, njegov se život u potpunosti promeni te je prisiljen saznati istinu o svome poreklu…sviđalo se to njemu ili ne. Artur, koji je legitimni naslednik, u društvu svojih prijatelja i llepe Ginevre mora će da se bori svim silama i celom svojom snagom protiv tiranina Vortigerna i njegovih smrtonosnih magičnih moći koje mu daju prednost.

Na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx od 11. maja.

KLUB ČETVRTAK RELOADED

Dan kada svaki dolazak u bioskop vredi više! Svakog četvrtka očekuje vas poklon prilikom plaćanja ulaznica Cineplexx bonus karticom!

Na događaje

Specijalni porodični paket

Posebna ponuda za članove Porodičnog film kluba u Kragujevcu i Nišu!

Na događaje

Moj Cineplexx utorak

Svaki utorak – filmski dan u bioskopu Cineplexx sa sniženom cenom karte!

Na događaje