Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

LASERSKA TEHNOLOGIJA U BIOSKOPU CINEPLEXX

20.04.2017
Bioskop Cineplexx BIG Beograd je prvi bioskop u Beogradu sa mogućnošću prikazivanja filmova uz pomoć najnovije serije Barco laserskih projektora. Oni se oslanjaju na tehnologiju plavog lasera i na taj način predstavljaju doživljaj nenadmašne tehnologije slike i zvuka, koji vraća čaroliju u bioskopske dvorane.

Laserska fosfor tehnologija prvenstveno koristi diode plavog lasera u kombinaciji sa komponentom fosfora koja generiše crvene i zelene boje, dok RGB laserska tehnologija koristi posebne crvene, zelene i plave lasere. Laserski projektori pružaju izuzetan kvalitet slike, sa izvrsnom jasnoćom 3D slike i boje vrhunskih performansi, a sve uz pojednostavljenje poslovanja i smanjenje operativnih troškova uz uštedu energije.

U kombinaciji sa srebrnim bioskopskim platnom, JBL 5.1 i 7.1 sistemom zvučnika, RGB laserska tehnologija projektora potpuno je kompatibilna sa popularnom Real D 3D tehnologijom. U zavisnosti od nivoa osvetljenja koji dostiže i do 24.500 lumena u 2K ili 4K, obezbeđuju visok nivo kontrasta boje. Osim toga, izlazni snop svetlosti projektora ostaje konstantan tokom vremena što dodatno utiče na kvalitet slike.

Kupite svoje ulaznice online!

Sada svoje ulaznice možete da kupite online i tako izbegnete redove na blagajni bioskopa!

Na događaje

Moj Cineplexx utorak

Svaki utorak – filmski dan u bioskopu Cineplexx sa sniženom cenom karte!

Na događaje