Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

VIP sedišta

15.04.2014
Komforne sale bioskopa Cineplexx Delta City, BIG Beograd i UŠĆE Shopping Center imaju mesto i za one posetioce koji žele da osete potpuni filmski doživljaj na najbolji način. U pitanju su VIP sedišta – posebno dizajnirane kožne fotelje, koje su smeštene u najboljem delu bioskopske sale. Njihova pozicija, struktura i dizajn su takvi da gledaoci imaju osećaj kao da film u Cineplexx bioskopu gledaju iz svoje omiljene fotelje kod kuće.

VIP sedišta dolaze do izražaja za vreme posebnih događaja u našim bioskopskim salama. Ako želite iznajmiti bioskopsku salu za neku filmsku projekciju, predavanje ili bilo koji drugi događaj – VIP sedišta će vam uvek biti na raspolaganju, a u njih možete smestiti svoje najvažnije goste.

U bioskopu Cineplexx BIG Beograd, nalazi se ukupno 200 VIP sedišta pravilno raspoređenih u svim salama, dok u bioskopu u Delta Citiju ima ukupno 154 VIP sedišta.U našem najvećem bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center ima ukupno 144 VIP sedišta, koja su raspoređena u 4 sale (sale broj 1, 2, 5 i 6). Dođite i uživajte u najudobnijim sedištima u bioskopu Cineplexx i doživite pravo filmsko iskustvo u našim najmodernije opremljenim salama.

Cineplexx bonus kartica - tvoj klub pogodnosti


Za sve koji žele više!

Na događaje

Kupite svoje ulaznice online!

Sada svoje ulaznice možete da kupite online i tako izbegnete redove na blagajni bioskopa!

Na događaje

Moj Cineplexx utorak

Svaki utorak – filmski dan u bioskopu Cineplexx sa sniženom cenom karte!

Na događaje