Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

RealD 3D tehnologija

25.01.2014


RealD je predvodnik 3D tehnologije i najrašireniji svetski 3D sistem. U potpunosti je digitalizovan tako da se pomoću njega doživljava zapanjujuće realistično i osvajajuće iskustvo. RealD naočare izgledaju poput sunčanih, dizajnirane su da ugodno pristaju licu, mogu se jednostavno nositi i preko dioptrijskih naočara, te su ekološki upotpunosti prihvatljive. RealD 3D dodaje dubinu i stavlja vas u samo srce akcije, bez obzira putujete li neotkrivenim krajolicima ili se izmičete raznim objektima koji odjednom putuju dvoranom oko vas.

Cineplexx u Srbiji poseduje 12 bioskopskih dvorana, od kojih je čak 10 opremljeno najmodernijim 3D tehnologijom. U kombinaciji sa preciznim oštrim zvukom i kristalno čistom slikom, Cineplexx vam pruža potpuno prožimajuće 3D iskustvo, koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

kako funkcioniše Reald 3DSvako oko vidi malo drugačiju sliku, a naš mozak ih spaja u jednu savršenu. Razlika u slikama pomaže mozgu da određuje dubinu i udaljenost. RealD koristi te karakteristike ljudske percepcije kako bi stvorio 3D sliku.

Tokom snimanja, posebne 3D kamere snimaju dve slike, simultano sa različitim perspektivama levog i desnog oka. Sa najnovijom patentiranom tehnologijom koju koriste vrhunski naučnici i istraživači, RealD sistem transformiše digitalni projektor u savršeni medij za 3D filmove, osiguravajući tačno poklapanje slike levog i desnog oka. Slika se projektuje na platno i mi vidimo savršeno svetlu i živopisnu 3D sliku.

Real D filmovi su toliko napredni, da ne samo da vidite što se događa na ekranu, već ih uistinu možete osetiti. Nemojte samo gledati filmove – osetite sasvim novu dimenziju zabave sa RealD 3D tehnologijom.

Cineplexx bonus kartica - tvoj klub pogodnosti


Za sve koji žele više!

Na događaje

REVOLUCIJA BIOSKOPA

Cineplexx predstavlja IMAX® - bioskopsko iskustvo koje će postaviti nove standarde gledanja filmova kod nas!

Na događaje

Moj Cineplexx utorak

Svaki utorak – filmski dan u bioskopu Cineplexx sa sniženom cenom karte!

Na događaje