Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Revolucionarna MX4D tehnologija u bioskopima Cineplexx

09.11.2018

Danas je dan kada bi želeo da doživiš nešto uzbudljivo, da te obuzme sreća i strah istovremeno, dok je čulo vida oduševljeno prizorom, sluh kvalitetnim zvukom, a čulo dodira se ativira duž celog tela.
Čulo ukusa i mirisa će omađijati istovremena hrskavost, toplota i baš onoliko soli koliko voliš u kokicama, kao i osvežavajuće piće koje će upotpuniti savršenu kombinaciju. S druge strane, malo salse i sira na naćosima, pa slatkiš za kraj... Da li je neko čulo propušteno? Defintivno ne.

MX4D sale zadovoljiće baš sva tvoja čula u Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopima.
Ako misliš da se magija ove sale tu završava, moramo napomenuti da iznenađenjima nije kraj. Američka MX4D tehnologija sa svojih 14 specijalnih efekata odobrena od strane najvećih holivudskih studija doprineće da svetske blokbastere doživimo i upamtimo kao svoje omiljene filmove.

Marvelov Tor će prilikom udarca svojim čekićem zatresti salu, Vulverin će te golicati po vratu i nogama, a Storm će podići maglu i oluju. Diznijev Aladin će ti ustupiti mesto na letećem ćilimu, Elza će doneti zimu i sneg, dok ćeš sa bikom Ferdinandom mirisati cveće i travu. Univerzalove ,,Paklene ulice“ će te provozati u bioskopskom sedištu kao da si suvozač na jednoj od njihovih trka, dok će iz studija Sony Pictures, film, ,,Džumandži“, stvoriti pljusak i miris pustinjske prašine. Paramauntov ,,Top Gan“ pomeraće naslon dok uzlećeš avionom, a iz Warner Bros studija doleće ,,Čudesna žena“ koja će osvetliti salu svojim moćima.

Zato kad pomisliš da ti se ne sedi u zatvorenom i želiš doživljaj koji samo priroda može da pruži, seti se Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopa, jer će ti pružiti iskustvo koje prevazilazi jednostavno i očekivano.

Očekujemo te, jer imamo nešto posebno za tebe!

NAPOMENA

Kako bi MX4D iskustvo gledanja filma bilo potpuno, potrebno je da obratite pažnju na sledeće stvari:


• Vaše sedište će se pomerati tokom gledanja filma

• Molimo vas da ne pomerate noge sa postolja za vreme gledanja filma

• Ukoliko morate da ustanete ili sednete, molimo vas da to činite pažljivo i oprezno, jer je možda vaše ili sedište pored vas u pokretu

• Da biste gledali film morate da budete visine od minimalno 102cm, kako biste mogli samostalno da sedite i držite oslonac

• Na sedištu može da bude isključivo jedna osoba, nije dozvoljeno sedenje u krilu

• MX4D projekcija nije prikladna za vas ako ste trudnica, imate probleme sa srcem, leđima, glavom, nogama ili vratom, fizičko ograničenje bilo koje vrste i ako imate reakciju ili problem sa mirisima, maglom ili svetlosnim efektima

Ukoliko imate pitanja ili nedoumica za MX4D projekcije, molimo vas da se savetujete sa radnicima bioskopa Cineplexx.

Bioskop ne odgovara za bilo kakvu moguću štetu, materijalnu ili nematerijalnu i/ili stanje koje nastupi usled nepridržavanja navedenih upozorenja.

Cineplexx bonus kartica - tvoj klub pogodnosti


Za sve koji žele više!

Na događaje

REVOLUCIJA BIOSKOPA

Cineplexx predstavlja IMAX® - bioskopsko iskustvo koje će postaviti nove standarde gledanja filmova kod nas!

Na događaje