Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

„Sonikov film“ premijerno u Cineplexx bioskopu


13. FEBRUAR U 18:30 ČASOVA

Najbrži jež stiže na veliko platno Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopa!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Otkad se prvi put pojavio kao glavni junak video igrice Sonik, 1991. godine, ovaj svetlopalvi brzi jež osvojio je srca publike širom planete. Sada nam Sonik dolazi u akcionoj avanturi, premijerno u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskop, 13. februara od 18:30 časova. Mateja Vukašinović, Milan Antonić, Dubravko Jovanović, Marijana Živanović, Dušica Novaković, Bojan Hlišć, Duško Radović, Saša Joksimović, Nataša Balog, Aleksandar Gligorić, Milan Milosavljević, Nikola Nemešević, Milena Moravčević, Dragan Vučelić i Dimitrije Nikolić pozajmili su glasove junacima ovo super brzog filma, a deo ekipe pridružiće nam se u bioskopu na premijeri, na kojoj će i biti prikazana sinhronizovana verzija ovog naslova.

„Sonikov film“ je igrana, akciona avantura, komedija, inspirisana svetski poznatom i popularnom SEGA igricom, u kojoj je glavni junak svetloplavi jež. Radnja filma prati Sonika (Mateja Vukašinović) koji pokušava da upravlja svojim životom na Zemlji i odnosom sa novim, najboljim prijateljem, čovekom Tomom (Džejms Marsden/Milan Antonić). Sonik i Tom će udružiti snage u pokušaju da spreče ozloglašenog doktora Robotnika (Džim Keri/Dubravko Jovanović), koji želi da uhvati Sonika i iskoristi njegove nemerljive moći kako bi uspostavio dominaciju nad čitavim svetom.

Sonikovom brzinom trk po karte!

Sonikov film

SONIKOV FILM je igrana, akciona avantura, komedija, inspirisana svetski poznatom i popularnom SEGA igricom, u kojoj je glavni junak svetloplavi jež.

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Sonikov film