Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

„Žuti karavan“ dolazi u bioskope Cineplexx


Od 27. juna do 2. jula

U gradove širom Srbije stiže vesela povorka Malaca pod nazivom „Žuti karavan“, kako bi obradovala posetioce bioskopa.

Detalji

Nastavak jednog od najvećih animiranih hitova ovog leta „Grozan ja 3“ stigao je u bioskope Cineplexx, a vesela povorka omiljenih Malaca stiže u gradove širom Srbije pod nazivom „Žuti karavan“, kako bi obradovala posetioce bioskopa i upotpunila doživljaj svim ljubiteljima ovih neodoljivih stvorenja. Ne propustite priliku da se igrate, fotografišete i učestvujete u radionicama i zabavi u okviru „žutog kutka“.

Omiljeni junaci posetiće bioskope Cineplexx i družiti se sa posetiocima, kako u bioskopima tako i na odabranim lokacijama u gradu.

Prvo se družimo u Kragujevcu i to u utorak 27. juna od 18 do 19 časova u Velikom parku kod fontane, a zatim u Plazi i bioskopu Cineplexx od 19 do 20 časova.

„Žuti karavan“ posetiće Niš u subotu 01. jula i sa Malcima se družimo u bioskopu Cineplexx u Stop Shop ritejl parku od 17:30 do 18:30 časova. Potom se karavan seli u Čair, gde će se sa mališanima maskota družiti od 19 do 20 časova.

U subotu dolazimo i u UŠĆE Shopping Center i bioskop Cineplexx i družimo se od 16 do 17 časova, a u nedelju 2. jula karavan će posetiti Delta City i BIG FASHION Shopping Center i bioskope Cineplexx u periodu od 16 do 17 časova.

Naši omiljeni Malci potrudiće se da početak leta ulepšaju svim mališanima ali i onim malo starijima.

Očekujemo vas, zabava je zagarantovana!