Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Zec Petar premijerno u Cineplexx Promenadi


nedelja, 27. juna od 17 časova

Zec Petar i družina vraćaju se na veliko platno premijerno u Cineplexx Promenadi!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Novosadska premijera filma "Zec Petar - skok u avanturu" biće održana u nedelju 27. juna od 17 časova u bioskopu Cineplexx Promenada.

Pozivamo mališane da dođu već od 16 časova kada ih očekuje besplatna kreativna radionica Vile četkice u holu bioskopa. Svako dete će dobiti na poklon poster iz filma a omiljeni Zec Petar pripremio je i poklončiće za najsrećnije.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa i putem mobilne aplikacije CineplexxRS.


Prošlo je neko vreme od kad su Zec Petar (Stefan Bundalo) i Toma (Dejan Dedić) zakopali ratnu sekiru, makar prividno. Biba (Tamara Aleksić), Toma i zečevi osnovali su malu, improvizovanu porodicu, ali uprkos svim nastojanjima, Petar nikako ne uspeva da se reši svoje nestašne reputacije. Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar okriva novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

Stefan Bundalo, Tamara Aleksić, Aleksandar Radojičić, Iva Stefanović i drugi ponovo su pozajmili glasove omiljenim junacima, dok je za režiju sinhronizacije ovog animirano-igranog filma i ovog puta bila zadužena Iva Milošević.

Zec Petar - Skok u avanturu

Baziran na likovima i pričama o Zecu Petru, spisateljice Beatriks Poter Zec Petar: Skok u avanturu i dalje prati nove dogodovštine nestašnog zeca.

Cineplexx Promenada:

Ovaj događaj je prošao.

Zec Petar - Skok u avanturu