Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ KAO ANTIVIRUS


ČETVRTAK, 2. FEBRUAR
OD 19 ČASOVA


Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo u Cineplexxu!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Nezaboravan događaj uz omiljene junake Asteriksa I Obeliksa očekuje vas u Cineplexx bioskopima, u četvrtak 2. Febuara od 19 časova.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa I putem aplikacije CineplexxRS.

Za sve posetioce pripremili smo poklon sličice sa likovima junaka Asteriksa, Obeliksa i Antivirusa koga u filmu glumi poznati fudbaler Zlatan Ibrahimović!
Očekuju vas i ,,čarobni” raznobojni napici za dobru energiju pred film. Čarobna knjiga obezbedila slikovnice Asteriks I Obeliks. U svim Cineplexx bioskopima Kampster poklanja po jedan vaučer za online kurs francuskog jezika. U svakom od beogradskh Cineplexx bioskopa, po petoro najsrećnijih će dobiti vaučer za CosmoJump.

U Cineplexx Galerija bioskopu očekuju vas Asteriks I Obeliks ,,lično” od 18 do 19 časova, ne propustite priliku da se dobro zabavite i fotografišete sa našim junacima. Uzmi ,,čarobni” napitak i proveri svoju snagu udaranjem čekićem ili o krušku, ,,najjače” očekuju pokloni.


Uz pomoć Finaltesisa, feničanskog trgovca i njenog vernog telohranitelja Mai Vei, jedina ćerka carice, princeza Sas-Ji beži u Galiju da zatraži pomoć od dva hrabra ratnika Asteriksa i Obeliksa, koji su obdareni nadljudskom snagom zahvaljujući svom magičnom napitku. Naša dva nerazdvojna heroja rado prihvataju da pomognu princezi da spase svoju majku i oslobodi svoju zemlju. I tako počinje veliko putovanje i avantura na putu za Kinu. Ali Cezar i njegova moćna vojska, žedni novog osvajanja, takođe idu ka Srednjem kraljevstvu...

Ne propustite sjajno veče u Cineplexx bioskopima u četvrtak 2. Februara i uživajte u avanturama na velikom platnu!

Karte su u prodaji!

Asteriks i Obeliks - Srednje kraljevstvo

Godina je 50. pne. Kineska carica je upravo zatvorena nakon državnog udara koji je podstaknuo Deng Tsin Kin, izdajnički princ.

Asteriks i Obeliks - Srednje kraljevstvo