Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

VENOM 2 COMIC NIGHT


ČETVRTAK, 14. OKTOBAR
OD 20 ČASOVA


Tom Hardi u nastavku Marvelovog superheroja!

Karte su u prodaji na blaganama bioskopa i putem CineplexxRS aplikacije!

Ovaj događaj je prošao.

Jedan od najvećih i najkompleksnijih Marvelovih likova, Venom, vraća se na veliko platno svih Cineplexx bioskopa i to na Comic night događaju, u četvrtak 14. oktobra od 20 časova.

Sve posetioce očekuje poklon originalni poster filma, dok će izdavačka kuća Čarobna knjiga obradovati po dvoje posetilaca u svakom bioskopu svojim izdanjima Marvel stripova. Najsrećnije u Cineplexx UŠĆE Shopping Center, 4D Delta City, Niš i Promenada bioskopima Lego Store obradovaće poklonom svojih proizvoda, i to Venom ili Karnidž setom. Takođe, svi posetioci uz CINEPLEXX kod ostvaruju 10% popusta na Marvel proizvode na sajtu LSTORE.RS. To nije sve, u svim Cineplexx bioskopima obradovaćemo određen broj posetilaca maskama sa likovima glavnih junaka filma, Venoma ili Karnidža.

U Cineplexx Niš bioskopu, podelićemo salu na Venom i Karnidž goste, jer će svi posetioci dobiti masku, najsrećnije će obradovati Južni Darkwood poklon stripovima, a svi posetioci ostvaruju popust od 25% na Darkwood izdanja u njihovoj radnji uz ulaznicu sa Comic nighta.

Karte su u prodaji na blaganama bioskopa i putem CineplexxRS aplikacije.

Tom Hardi
se vraća kao istraživački novinar Edi Brok, koji je sada najbolji prijatelj i cimer vanzemaljskog parazita koji mu omogućava da bude „smrtonosni zaštitnik" San Franciska.

Nakon događaja iz poslednjeg filma, Edi i Venom predstavljaju „čudni par" čija veza je napeta do krajnje tačke pucanja. Venom je i dalje gladan ljudskog mesa, dok mu Edi ne dozvoljava da jede bilo koga; dopušteno mu je da konzumira samo loše momke. Druga lica koja se vraćaju su Mišel Vilijams kao Eni (Edijeva bivša devojka) i Rid Skot kao doktor Den Luis (Enin verenik). Vudi Harelson, koji je imao kratko pojavljivanje na kraju prvog Venoma, ovog puta pored Toma ima glavnu ulogu, kao Kletus Kesedi, neobuzdani ubica osuđen na smrt. Međutim, šta se dešava kada osuđeni serijski ubica dobije svog sopstvenog Simbiota po imenu Karnidž, krvoločnijeg od svog domaćina?

Ne propustite ,,Venom 2“ na Comic night događaju u Cineplexx bioskopima koji nam donosi potpuno novu dimenziju superherojskih filmova, mnogo akcije, neočekivanih obrta, kao i sjajne poklone za sve posetioce.

Ulaznice za Comic night događaj i film ,,Venom 2“ su u prodaji na blagajnama svih Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Venom 2

Tom Hardi se vraća kao istraživački novinar Edi Brok, koji je sada najbolji prijatelj i cimer vanzemaljskog parazita koji mu omogućava da bude „smrtonosni zaštitnik" San Franciska.

Venom 2