Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

UZBUĐENJE I GLAMUR UZ „PREVARANTKINJE SA VOL STRITA“


ČETVRTAK, 12. SEPTEMBRA OD 20 ČASOVA

Budite deo ekskluzivne večeri u bioskopima Cineplexx, na kojoj ćete upoznati živote junakinja filma „Prevarantkinje sa Vol Strita“.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Uvertira priče prepuna smeha, drame i akcije, desiće se u foajeu bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx BIG uz koktel dobrodošlice. Glamur večeri će otkriti samo delić uzbudljive priče koja će biti prikazana na filmskom platnu. Ukusni zalogaji će ulepšati ugođaj i učiniti ovo veče nezaboravnim.

POLE DANCE FITNESS poklanja svim posetiocima besplatan čas na kome će vas voditi kroz elegantne i senzualne pokrete ove vrste fitnesa. Sadržaj ovog događaja sprovešće vas kroz živote žena, koje na razne načine pokušavaju da poboljšaju svoj položaj i udruže snage protiv muškaraca.

Priča prati grupu striptizeti koje su svojom lepotom i igračkim umećem bile izvor prihoda krimi grupi kojoj sada žele da se osvete. Shvataju da je „igra nameštena i ne nagrađuju se ljudi koji se drže pravila“.
Zato smišljaju osvetu koja podseća na pljačku banke. Radnja filmu krasi gluma muzičkih zvezda Dženifer Lopez i Kardi B, kao i istinita priča o Kardi, koja je pre karijere rep zvezde, bila striptizeta u Njujorku. Kako se situacije zaista odvija saznaj na specijalnoj projekciji filma „Prevarantkinje sa Vol Strita“ u četvrtak, 12.septembra.

Karte su u prodaji!

Prevarantkinje sa Vol Strita

Ne postoji bolja glumačka postava od muzičkih zvezda Dženifer Lopez i Kardi B za priču o osveti striptizeta klijentima na Vol Stritu. Pre nego što je Cardi postala megapopularna kao rep zvezda, radila je upravo kao striptizeta u Njujorku.

Prevarantkinje sa Vol Strita