Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

UZBUDLJIVA POTRAGA U BIOSKOPU CINEPLEXX PROMENADA


četvrtak, 19. avgusta
od 10h do 15h

Cinema hunt pobedniku donosi privatnu bioskopsku projekciju!

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

Povodom dolaska dugoočekivanog nastavka filma Escape Room pod nazivom „Escape Room 2 – Bez izlaza“ na veliko platno bioskopa Cineplexx Promenada, u saradnji sa novosadskim liderom u popularnim igrama Room Escape, „Door 404“, organizovana je uzbudljiva potraga po celom bioskopu.

Nagrada za tim koji za najkraće vreme završi Cinema hunt biće privatna bioskopska projekcija u Cineplexx Promenadi u Novom Sadu*. Prijave putem privatne poruke na Instagram i Facebook profilu bioskopa Cineplexx Promenada su u toku. Broj timova je ograničen.

U četvrtak, 19. avgusta od 10h do 15h timovi od 2 do 5 ljudi takmičiće se za jedinstven osećaj gledanja odabranog filma sa aktuelnog repertoara na velikom platnu i to samo u krugu svoje ekipe. Uzbudljivi Cinema hunt koji su osmislili osnivači brojnih Room Escape igara doneće takmičarima mnogo zabave, novih zadataka i specifičan tip potrage u nesvakidašnjem prostoru bioskopa.

Biće vam potrebna brzina i veština u rešavanju logičkih zadataka, raznih zagonetki i dobro zapažanje. Svoju ekipu možete prijaviti putem privatne poruke na Instagram ili Facebook profilu bioskopa Cineplexx Promenada. Prijave traju do popunjavanja kapaciteta.


Nova priča prati šestoro neznanaca koji dolaze u situaciju koja izmiče njihovoj kontroli i koji moraju da se udruže da bi otkrili tragove koji će ih spasiti ili će umreti. U potpuno novim okruženjima, oni shvataju da je svako od njih već jednom učestvovao u toj smrtonosnoj igri. Film u sebi ima elemente ranije izašlih horora kao što su filmovi The Cube, Saw ili Cabin in the Woods što nisu nimalo loše reference sa malim dodatkom naučne fantastike u odnosu na dizajn i na sveprisutnu kontrolu nad protagonistima filma.

*Privatna projekcija može biti realizovana svakog radnog dana osim utorka i srede ili tokom vikenda, sa početkom do 18 časova, uz odabrani film sa tekućeg repertoara.

Escape Room 2 - Bez izlaza

Zamršene zagonetke i uzbuđenja u sobi za beg koje je postavio reditelj Adam Robitel.

Cineplexx Promenada:

Ovaj događaj je prošao.

Escape Room 2 - Bez izlaza